Rase de câini cu ochii albaştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rasă de câini cu ochi albaştri: Husky Siberian FOTO dogwallpapers.net
Rasă de câini cu ochi albaştri: Husky Siberian FOTO dogwallpapers.net

Rasele de câini cu ochii albaştri atrag de cele mai multe ori atenţia şi reuşesc să se facă plăcute prin temperamentul şi a înfăţişarea lor.

Rase de câini cu ochii albaştri: Husky Siberian

Husky Siberian este un caine de marime medie, folosit adesea ca si caine de sanie. Particularitate frapanta: ochii de un albastru absolut fascinant. Si desigur, asemănarea fizică cu un lup. 

Cu toate că este un câine jucăuş, Husky este o rasa destul de dificil de dresat. Nu e agresiv dacă nu este provocat şi latră rar. 

Rase de câini cu ochii albaştri: Malamutul de Alaska

Malamutul de Alaska e un câine mare, asemănător cu Huskyul Siberian, de foarte multe ori aceştia fiind confundaţi. E un animal puternic şi are nevoie de multă mâncare, recomandate fiind mai ales hrana de câini. Specialiştii susţin că aproape 80% din mâncare acestuia trebuie să fie hrană de câini. 

Masculii din rasa Malamut de Alaska ajung la o înălţime de 64 de centimetri şi 40 de kilograme, iar femelele ajung la 58 de centimetri şi 34 de kilograme. Culorile cele mai întâlnite sunt nuanţele de gri şi alb sau negru şi alb. Bineînţeles, o bună parte din aceşti câini au ochii albaştri.  

Rase de câini cu ochii albaştri: Ciobănescul Australian

Deşi originile acestor câini pot fi regăsite în zona Munţilor Pirinei, această rasă a cunoscut dezvoltarea şi ajungerea „la maturitate” în Australia. Este un câine de talie medie, nu foarte înalt, cu privire adâncă datorată ochilor săi albaştri. 

Este un câine inteligent caruia îi place să se joace, dar e şi un foarte bun câine de pază fiind mereu în alertă mereu in alerta. E prietenos cu copiii şi precaut în relaţia cu străinii. 

Rase de câini cu ochii albaştri: Marele Danez Arlechin

Printre rasele de câini cu ochi albaştri îi regăsim şi pe cei din rasa marele Danez. După cum îi spune şi numele, acesta e un câine mare, puternic şi elegant. E un animal musculos, bun pentru pază. 

Marele Danez Arlechin e folosit uneori şi pentru vânătoarea de iepuri.Greutatea la mascul poate fi între 55-75 de kilograme, iar la femelă între 45 şi 59 kilograme.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite