Povestea unui câine care şi-a aşteptat patru ani stăpânii într-o intersecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BonBon, alias Leo  FOTO asiaone.com/Naewna
BonBon, alias Leo  FOTO asiaone.com/Naewna

Povestea unui câine care s-a rătăcit de stăpânii săi în 2015, în Thailanda, dar care a fost regăsit datorită reţelelor sociale, a devenit virală în mediul online.

Povestea unui câine care s-a rătăcit de stăpânii săi în 2015, în Thailanda, a fost făcută publică în mediul online după ce BonBon, care a fost rebotezat Leo, a devenit faimos pentru că şi-a aşteptat stăpânii în aceeaşi intersecţie timp de patru ani, scrie asiaone.com.

Căţelul a sărit din maşina stăpânilor săi la jumătatea anului 2015. Cei doi nu şi-au dat seama pe moment, observând după mai mulţi kilometri că BonBon nu mai era în maşină. S-au întors şi l-au căutat mai bine de o săptămână, dar nu l-au găsit.

În tot acest timp, căţelul a stat într-o intersecţie, aşteptându-şi stăpânii. O femeie a încercat să-l ia pe Leo acasă, fiind extrem de slab şi bolnav, însă câinele a fugit după câteva zile şi s-a întors în intersecţie.

Femeia şi-a imagina că patrupedul aşteaptă pe cineva, aşa că a decis să aibă grijă de el de la distanţă.

image

FOTO Dog Thailand/asiaone.com

Un bărbat a decis să publice povestea şi o fotografie a căţelului pe Facebook, postarea devenind virală şi ajungând chiar la fiica celor care îl pierduseră. 

Membrii familiei, care credeau că BonBon a murit, au fost extrem de fericiţi să afle că animalul lor de companie este în viaţă chiar şi după atâţia ani. Aceştia au plecat spre respectiva intersecţie, unde câinele îi aştepta dând din coadă. Familia a întâlnit-o şi pe Saowalak, femeia care a avut grijă de el şi de care câinele se ataşase. După ce l-au dus la veterinar, au decis împreună ca BonBon să rămână cu noua stăpână, iar vechii proprietari au promis că îl vor vizita cât mai des.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite