Povestea femeii fără mâini şi picioare: „Bărbaţii se tem să admită că sunt atraşi de mine“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie născută fără mâini şi picioare spune că nu înţelege de ce şi-ar putea dori să trăiască în alt mod.  Îşi iubeşte corpul şi spune că adoră modul în care oamenii sunt inspiraţi de cazul ei, ănsă bărbaţii se tem să admită că simt atracţie faţă de ea.

Chassidy Young, o tânără de 32 de ani care locuieşte în Dallas, s-a născut cu sindromul Tetra-Amelia - o tulburare congenitală extrem de rară care provoacă absenţa sau malformaţia completă a membrelor. În ciuda faptului că a crescut fără mâini şi picioare, tânăra se simte extrem de confortabil în pielea ei, scrie DailyMail

„Nu aş şti ce să fac dacă mă trezesc mâine şi aş avea mâini şi picioare. Sunt foarte sinceră şi mă simt confortabil să fiu eu“, a declarat Chassidy.

Deşi familia lui Chassidy nu a făcut-o niciodată să simtă că suferă deacest handicap, au existat şi momente în care tânăra s-a simţit diferită. În clasa a şasea, când Chassidy făcea parte dintr-o echipă de dans, în ciudat faptului că  handicapul ei era cunoscut de colege, s-a confruntat cu temerile şi judecăţile acestora privind reacţiile oamenilor, atunci când s-a pus probleme participării la diferite competiţii.

image

„A fost prima dată când m-am simţit diferită“, îşi amintea ea.

Când vine vorba de relaţii romantice, tânăra simte că handicapul ei nu o face mai puţin atrăgătoare, dar că bărbaţii se tem să admită că sunt atraşi de ea.

„Cred că sunt o femeie frumoasă, dar bărbaţii sunt foarte speriaţi la gândul că pot fi atraşi de mine“, a explicat Chassidy.

Pasiunea lui Chassidy pentru corpul ei şi înţelegerea dizabilităţii sunt o sursă de inspiraţie pentru tinerii care se luptă cu identitatea lor.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite