Povestea emoţionantă a lui Daniel,  românul cu paralizie cerebrală care a impresionat o lume întreagă. Ce a scris despre el o vedetă de la Hollywood - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Andrei Putoi şi Andy Popescu, în timpul cursei
Daniel Andrei Putoi şi Andy Popescu, în timpul cursei

Actriţa Viola Davis face cunoscut pe contul de Instagram cazul unui tânăr român cu paralizie cerebrală a cărui mare dorinţă a fost aceea de a experimenta mersul cu un Lamborghini.

Dorinţa lui Daniel Andrei Putoi a fost îndeplinită de car vlogger-ul Andi Popescu, cursa fiind înregistrată.

„El este Daniel, suferă de paralizie cerebrală, iar cel mai mare vis al său este să se plimbe cu un Lamborghini. După ce ani buni s-a confruntat cu bullingul, a decis să devină blogger pentru a avea parte de prietenii pe care niciodată nu i-a avut în viaţa reală“, a scris actriţa în descrierea clipului.

„Andy a primit un mesaj din partea lui Daniel şi a decis să-i îndeplinească visul de a se plimba într-un Lamborghini, dar nu a putut să-şi oprească lacrimile în timpul cursei“, şi-a contuat mesajul Viola Davis.

Daniel povesteşte în timpul cursei că a început să facă blogging din dorinţa de a avea prieteni virtuali, după ce a ajuns la concluzia că oamenii fug de el.

„Te rog să nu te superi pe mine, eu mă bucur ca şi un copil. Eu râd pentru că mă bucur“, îi spune Daniel celui care a ales să-i îndeplinească dorinţa, văzându-l că nu poate să-şi stăpânească lacrimile.

„Te iubim, Daniel! Mulţumim, Andy, pentru că ţi-ai făcut timp pentru a face ca visul unui persoane să devină realitate. Suntem profund inspiraţi de această dovadă de bunătate şi sper că cei care privesc acest video să fie de asemenea inspiraţi să facă un gest bun astăzi“, a fost mesajul actriţei pentru cei doi români.

Daniel Andrei Putoi are peste 30 de mii de followers pe care-i numeşte parte din familie şi cărora le prezintă zilnic activităţile sale.

        View this post on Instagram                       A post shared by VIOLA DAVIS (@violadavis)
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite