Pitzush, pisica din Cluj care ironizează „pipiţele” de pe internet, preocupate numai de aspectul fizic: „Dacă o pisică o poate face, nu este ceva extraordinar” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Cluj-Napoca şi-a transformat pisica, accesorizată cu coliere strălucitoare şi gene false colorate, într-o lecţie usturătoare la adresa femeilor care fac paradă cu aspectul fizic pe reţelele sociale.

O pisică din Cluj-Napoca, fostă maidaneză, „face carieră‟ în modă, graţie stâpânei, Roxana Dulama, care i-a făcut conturi pe reţele sociale ca Facebook şi Instagram

Pitzush, cunoscută pe reţelele sociale şi în presa străină, în publicaţii precum „Harpers Bazaar‟, ca Puss In Glam, apare în fotografii îmbrăcată în rochiţe colorate şi accesorizată cu coroniţe din flori, perle, coliere strălucitoare, chiar şi peruci cu plete blonde şi gene false senzuale. Felina este o adevărată senzaţie pe reţele sociale, fiind urmărită de mai bine de 13.200 de persoane pe Instagram.

Potrivit stăpânei, întregul concept din spatele personajului online Piztush se bazează pe satirizarea tinerelor superficiale care se promovează pe internet. 

Obsesia de a fi mereu în tendinţe şi consumerismul sunt blesteme ale societăţii noastre. Pitzush demonstrează că este stupid să îţi limitezi viaţa astfel. Dacă o pisică o poate face, nu este ceva extraordinar, a declarat Roxana, un medic stomatolog cu suflet de artist.
image

FOTO Facebook Pitzush Puss In Glam/ Roxana Dulama

Pitzush are o mulţime de admiratori, însă mulţi dintre vizitatorii paginilor de Facebook şi Instagram o judecă asupru pe stăpâna pisicii. „Mulţi au fost şocaţi din cauza genelor false. Am primit multe critici, jigniri, dar sunt parte din «călătoria» noastră. Genele false sunt puse în Photoshop. Restul şedinţei foto este realizată de mine, cu răbdare, accesorii şi câteva recompense pentru Pitzush. Durează între două şi cinci minute‟, a povestit Roxana Dulama.

image

FOTO Facebook Pitzush Puss In Glam/ Roxana Dulama

Pitzush a avut o viaţă crudă înainte de „la dolce vita‟. A fost salvată de clujeancă, de pe stradă, în urmă cu opt ani, pe când era doar un pui bătut de soartă. După extracţia tuturor dinţilor de lapte şi o mulţime de tratamente dureroase, pisica a fost marcată o lungă perioadă de timp de traume, fiind temătoare în prezenţa oamenilor. Pitzush a depăşit însă suferinţa, devenind o adevărată divă. Totuşi, potrivit stăpânei ei, fabuloasa felină duce o viaţă normală. „Mănâncă, doarme, zgârie canapeaua, sparge vasele, distruge draperiile, mă trezeşte cu zgomote în miezul nopţii şi, ocazional, dărâmă bradul de Crăciun. Dar este prinţesa mea şi este iertată chiar dinainte de a greşi‟, a mai spus clujeanca.

image

FOTO Facebook Pitzush Puss In Glam/ Roxana Dulama

    

image

FOTO Facebook Pitzush Puss In Glam/ Roxana Dulama

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite