Pagina de Facebook, Andreea Bălan: „Am o viaţă plină, nu trăiesc pe Facebook“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Bălan ţine legătura cu fanii pe pagina de socializare, dar e dependentă de prietenii reali. Află cum a răspuns vedeta la Chestionarul lui Zuckerberg.

1 Cum ai ajuns pe Facebook?

De câţiva ani am un PR online, care a avut grijă să mă ţină la curent cu trendurile. Am început cu site-ul oficial, www.andreeab.ro, prin 2006 am făcut MySpace, după aceea a apărut Twitter, iar în ultimii doi ani toată lumea vorbeşte despre Facebook, aşa că mi-am mutat şi eu „casa" online acolo.

2 Cu ce ţi-a schimbat viaţa această reţea?

În primul rând, am legătură directă cu fanii mei şi feedback de la aceştia. Asta e cel mai important, mă bucură să văd sute, mii de like-uri şi comentarii în fiecare zi. În al doilea rând, mă ajută să promovez show-urile mele: de fiecare dată când am un nou concept, pun o mulţime de filmări pe Facebook,  poze din concerte, de la videoclipuri şi multe alte noutăţi până la poze personale.

3 Cât timp petreci zilnic pe Facebook?

Nu am un program pentru asta, intru când am timp, postez pozele, mai citesc comentariile şi, dacă sunt întrebări, le răspund. Probabil că între 10 şi 30 de minute.

4 Cum arată o zi perfectă pe Facebook?

Nu ştiu. Eu am o viaţă plină în realitate, nu trăiesc pe Facebook. Eu mă bucur să văd când oamenii apreciază show-urile mele, concertele, videoclipurile, piesele, pozele şi tot ceea ce public acolo.

5 Câţi prieteni (fani) ai în listă? Dar în realitate?

Am în jur de 90.000 de fani. În realitate, am câţiva prieteni apropiaţi, iar în rest, toţi fanii sunt prietenii mei. Ţin legătura cu ei zilnic, deci îi pot numi prieteni, nu?

6 Cum ai vrea să fii percepută de prietenii tăi virtuali?

Ca un artist care dă tot ce poate pentru a oferi un show complet. Mă promovez pe Facebook, pe site-ul oficial, pe alte site-uri, la TV, la radio - toate astea le fac pentru ca muzica mea şi mesajul meu să ajungă la cât mai mulţi oameni, pentru ca ei să vină la concertele mele şi să vadă un spectacol de revistă.

7 Ai în lista de prieteni de pe Facebook vreun membru al familiei?

Toţi membrii familiei care sunt pe Facebook mi-au dat LIKE!

8 Cum şi de ce te cenzurezi pe Facebook?

Nu e nevoie să mă cenzurez pe Facebook. Nu sunt indecentă, nu pozez goală, nu vorbesc urât, deci nu am de ce să mă cenzurez.

9 Când ai primit cele mai multe like-uri?

Cu videoclipul „Like a Bunny"!

10 La ce oră intri pe Facebook de ziua ta? Câte mesaje ai primit ultima oară?

Nu ţin minte aceste detalii. Nu primesc mesaje, primesc comentarii, nu am profil personal, nu am timp de asta, am numai pagina facebook.com/andreeabalan.

Nou concept de party

Numele: Andreea Bălan
Data şi locul naşterii: 23 iunie 1984, Ploieşti
Starea civilă: Necăsătorită
Studii şi cariera:
- Facultatea de jurnalism şi filosofie din cadrul Universităţii Spiru Haret, Bucureşti;
- prima ei apariţie TV a fost în 1994, în cadrul emisiunii „Ba Da, Ba Nu";
- în 1999 formează cu Andreea Antonescu trupa Andrè;
- iunie 2002 - începe o carieră solo;
- anul acesta a lansat un nou concept de show special pentru sărbătorile de iarnă „Christmas Party".
Locuieşte în: Bucureşti

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite