Orice șofer și-ar dori s-o întâlnească în trafic. Vezi mesajul unei femei pentru conducătorii auto!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Texas, Statele Unite ale Americii, a fost arestată şi reţinută timp de 12 ore pentru că îi avertiza pe şoferi de existenţa unor poliţişti rutieri care îi opreau pe cei care conduceau cu o viteză mai mare decât cea legală.

Pentru a fi însă arestată, Natalie Plummer a fost acuzată că ar fi mers pe carosabil într-o zonă unde există trotuar, deşi, susţine ea, poliţiştii s-ar fi supărat din cauza faptului că îi atenţiona pe şoferi, potrivit Daily Mail.

Femeia mergea, joi, cu bicicleta pe una dintre străzile din apropierea centrului oraşului Houston atunci când a observat poliţiştii care îi trăgeau pe dreapta pe şoferi. Plummer a declarat celor de la KTRK că i s-a părut că poliţiştii ar fi oprit şoferii fără să se bazeze pe un criteriu anume şi că a înregistrat cu telefonul mobil o parte din activitatea lor.

Apoi, ea s-a oprit pe marginea drumului şi a scris pe o bucată dintr-o pungă pe care o avea la ea mesajul "Radar!!" pentru a-i avertiza pe şoferii care treceau prin zonă. "Încercam doar să îi avertizez pe cetăţeni cu privire la situaţia de pe stradă", a declarat ea pentru un post de televiziune.

image

Poliţiştii nu au văzut cu ochi buni gestul ei. La scurt timp după ce ea a început să afişeze semnul, o maşină de poliţie s-a oprit lângă Natalie şi un poliţist i-a luat rucsacul de pe umăr şi a început să caute prin el. Apoi, el i-a pus cătuşe şi i-a spus că este arestată pentru obstrucţionarea justiţiei şi că va petrece între trei şi cinci ani în închisoare pentru această infracţiune.

În cele din urmă, femeia a fost acuzată de "mers pe carosabil într-o zonă unde există trotuar" şi a petrecut 12 ore în închisoare înainte de a putea fi eliberată pe cauţiune.

Plummer spune că ea nu este vinovată de obstrucţionarea justiţiei şi că nu este adevărat că s-ar fi aflat în acel moment pe carosabil. "Nu putea să mă ducă la închisoare pentru că afişam acel semn, altfel ar fi făcut-o. Aşa că a inventat ceva", a mai declarat femeia.

Reprezentanţii departamentului de Poliţie din oraşul Houston susţin punctul de vedere al poliţistului şi declară că femeia mergea pe carosabil şi că era atât un pericol pentru ea, cât şi pentru alte persoane.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite