O tânără a reclamat la poliţie că a fost violată de un pokemon gigant: monstrul putea fi detectat în continuare în cameră

0
0

O femeie din Rusia spune că a fost violată de un pokemon gigant. Aceasta a depus plângere la poliţie, după ce s-a trezut cu un monstru virtual în dormitor.

Poliţia din Rusia a dat detalii despre cazul tinerei femei care a depus o plângere oficială spunând că a fost violată de un Pokemon. Aceasta a povestit ofiţerilor că a fost agresată sexual de un monstru gigant, în apartamentul ei din Moscova.  

Femeia măritată, al cărei nume nu a fost dezvăluit, s-a jucat Pokemon GO înainte să se bage la culcare. Aceasta s-a trezit după ce a simţit că un imens Pokemon se află în cameră, culcându-se deasupra ei şi chiar violând-o.

Tânăra a spus că pokemonul gigant a dispărut atunci când ea a sărit din pat, dar aplicaţia Pokemon GO de pe telefon detecta în continuare prezenţa personajului virtual pe patul ei.

Fiind extem de speriată şi-a trezit soţul să-i spună ce se întâmplase, dar acesta nu a crezut-o recomandându-i să consulte un psihiatru.

image

Foto dailymail.co.uk

Nici poliţia nu a crezut povestea, aşa că femeia a mers să consulte un medium.

”Spune că sunt prea mulţi Pokemoni în case ei şi chiar câinele îi poate simţi. Câinele latră ori de câte ori ea joacă Pokemon GO”, a dezvăluit Ivan Makarov, un prieten al familiei. Acesta a declarat că femeia a acceptat în cele din urmă sfatul soţului, programându-şi o consultaţie la un psihiatru, scrie dailymail.co.uk.

Pokemon GO, aplicaţia care îmbină joaca virtuală cu cea reală, a devenit o manie după ce a lansată în iulie 2016. Psihologii avertizează că cel mai populat joc din toate timpurile expune utilizatorii la situaţii riscante, de stres, cu potenţial crescut de pericol.

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite