O pisică reţinută pentru trafic de droguri a evadat dintr-o închisoare de maximă securitate din Sri Lanka

0
0
Pisica traficantă FOTO AFP/Profimedia Images
Pisica traficantă FOTO AFP/Profimedia Images

Autorităţile din Sri Lanka au reţinut sâmbătă o pisică, sub acuzaţia că face contrabandă cu droguri şi cartele SIM pe care le căra într-o pungă de plastic legată la gât. Pisica a fost prinsă de serviciile de informaţii şi închisă în penitenciarul de maximă securitate Welikada din Colombo, capitala ţării.

Sătămâna trecută, poliţia din Sri Lanka a prins şi un vultur folosit de traficanţi pentru a transporta droguri în suburbiile capitalei Colombo, scrie AFP citată de NST.

Felina căra în momentul în care a fost prinsă două grame de heroină, două cartele SIM şi un card de memorie. Însă, ea a evadat duminică din camera în care era închisă în interiorul închisorii, a anunţat luni cotidianul local Aruna, notează digi24.ro. 

Penitenciarul de maximă securitate din Colombo a raportat în ultimele săptămâni o creştere a numărului de persoane care aruncă peste zid, în interiorul închisorii, pachete cu droguri, telefoane mobile şi încărcătoare de telefon. 

Sri Lanka se luptă cu o uriaşă problemă a drogurilor, fiind implicaţi în trafic chiar şi ofiţeri de la serviciul de combatere a narcoticelor. 

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri