O fetiţă în vârstă de 11 ani din Sibiu a câştigat titlul „Super Model of the World” la un concurs internaţional de frumuseţe pentru copii FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La 11 ani, Bianca Nicole are deja propria emisiune de modă pentru copii la un post local din Braşov FOTO europafm.ro
La 11 ani, Bianca Nicole are deja propria emisiune de modă pentru copii la un post local din Braşov FOTO europafm.ro

Bianca Nicole Drăghiciu, o fetiţă în vârstă de 11 ani din Sibiu, a câştigat titlul „Super Model of the World” şi un premiu special din partea juriului la concursul „Little Miss World Universe 2016”, desfăşurat în Turcia.

Sibianca Bianca Nicole Drăghiciu a câştigat titlul „Super Model of the World” şi premiul special din partea juriului, „Best of the Best”, la concursul internaţional „Little Miss World Universe 2016”, desfăşurat în Bodrum, Turcia.  

Fetiţa în vârstă de 11 ani a adunat roadele a cinci ani de pregătire în modeling, timp în care a luat parte la numeroase prezentări de modă, inclusiv pentru designerul Cătălin Botezatu. Bianca are chiar şi propria sa emisiune de modă pentru copii la un post local din Braşov. 

„Este prima ei victorie. Ea are foarte multe prezentări de modă, foarte multe apariţii pe afişe, prezintă şi o emisiune la un post de televiziune local din Braşov. Bianca merge destul de des şi la Bucureşti, a prezentat şi pentru Cătălin Botezatu. Are 11 ani şi merge la şcoală, este o elevă bună şi face şi înot”, a declarat Cleopatra Bujor, coordonatoarea şcolii de modeling cu care lucrează micuţa sibiancă.

image

Bianca Nicole Drăghiciu alături de Cătălin Botezatu FOTO eromania.pro

În finala concursului, care a avut loc sâmbătă în Amfiteatrul din centrul Bodrumului, Bianca a reuşit să fie desemnată cea mai frumoasă din lume, purtând o rochiţă de seară semnată de Bianca Drăguşanu. 

image

FOTO dozadebine.ro

În lupta pentru cele cinci titluri puse în concurs, Bianca Nicole Drăghiciu a câştigat locul I la secţiunea «Supermodels of the World», fiind urmată pe locurile II şi III de ucrainencele Elisabeta Titova şi Albina Cercaska. Dezinvoltă, spontană, cu multă prezenţă scenică şi, nu în ultimul rând, frumoasă, Bianca a trecut cu brio probele concursului: costum tradiţional, ţinută casual de zi şi proba rochiei de seară, scrie Agerpress.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite