O companie angajează femei care să facă curăţenie complet dezbrăcate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O companie oferă servicii de curăţenie pentru comunitatea nudiştilor FOTO naturistcleaners.co.uk
O companie oferă servicii de curăţenie pentru comunitatea nudiştilor FOTO naturistcleaners.co.uk

Naturist Cleaners, o firmă de curăţenie din Londra, caută femei „de toate vârstele şi mărimile“ dispuse să cureţe casele clienţilor dezbrăcate.

„Jobul presupune sarcini de curăţare generale ca ştergerea prafului, ordine, aspirare, udarea plantelor, aranjarea paturilor, spălarea şi călcarea hainelor şi ştergerea ferestrelor“, se arată în anunţul de angajare. Prin urmare, este ca un job normal, însă fără haine, şi este plătit cu 45 de lire sterline pe oră. Clienţii, în cea mai mare parte nudişti, plătesc 65 de lire sterline pentru prima oră şi 55 de lire pentru fiecare oră în plus. 

Aceştia trebuie să fie de acord cu politica de „neatingere“ şi nu au voie să fotografieze sau să filmeze angajaţii în timp ce muncesc. Naturist Cleaners oferă trei tipuri de servicii: cu clienul nud, cu angajatul nud sau cu ambii dezbrăcaţi. 

Fondatoarea companiei, Laura Smith, insistă că nu este nimic sexual legat de afacerea ei şi spune că ideea i-a venit după ce un client nudist a întrebat-o dacă poate să stea dezbrăcat în timp ce ea face curăţenie. Imediat, Laura şi-a dat seama că există o cerere specială de curăţători nuzi din partea comunităţii nudiştilor şi a profitat de această descoperire.

image

FOTO naturistcleaners.co.uk

„Am început afacerea în Londra, în urmă cu doi ani, şi s-a dovedit foarte populară, aşa că ne extindem şi în alte zone din Marea Britanie. Majoritatea clienţilor noştri sunt nudişti. Trebuie să subliniez că persoanele care fac curăţenie sunt complet nude. Ei curăţă în mod corespunzător, nu se prefac“, a spus fondatoarea companiei pentru The Telegraph.

În caz că vă întrebaţi de ce compania caută să angajeze doar femei, răspunsul este că majoritatea clienţilor firmei sunt bărbaţi şi cei câţiva angajaţi de sex masculin de la Naturist Cleaners sunt suficienţi pentru a satisface cererea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite