O avere pentru un Chihuahua: suma exorbitantă pe care o cheltuieşte anual stăpâna unei căţeluşe FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie care îşi adoră căţeluşul, cheltuieşte anual o sumă incredibilă numai pe întreţinerea odorului canin, o căţeluşă Chihuahua pe nume Queenie.

Suma exorbitantă de 30.000 de euro anual se duce preponderent pe hăinuţe, pe răsfăţurile căţeluşei şi pe perucile acesteia. Queenie are o colecţie impresionantă de rochiţe, haine mai groase ori pentru sezonul cald, pălării, peruci şi accesorii, precum şi propriul cărucior personalizat şi chiar săculeţi de lux în care sunt adunate excrementele căţelului când este scos la plimbare.

Britanicele Josephine şi Kelly Carter (foto jos), mamă şi fiică, locuiesc în Surrey, şi sunt obsedate de garderoba căţeluşei de buzunar Queenie, pe care au cumpărat-o în urmă cu doi ani. Cele două au şi recunoscut că cheltuiesc mai mult pe câine decât o fac pentru ele, insistând însă că aceasta merită.

Josephine, în vârstă de 50 de ani, proprietara site-ului specializat în modă pentru câini Licks of London, a declarat pentru cotidianul The Mirror că micuţa Queenie are cele mai scumpe produse de înfrumuseţare, acestea incluzând pasta de dinţi, şamponul, balsamul şi lacul de unghii, adăugând că animalul de companie adoră să fie răsfăţată.

„Este cel mai cochet câine şi avem în mod constant persoane care vin la noi cu solicitarea de a face poze şi care ne întreabă de unde îi achiziţionăm ţinutele. Oamenii o recunosc acum chiar şi pe stradă”, mai spune stăpâna.

Queenie, care împlineşte trei ani în iunie, a luat cu asalt internetul, având acum 30.000 de followeri pe Twitter. 

image
image
image
image

FOTO mirror.co.uk/Caters

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite