Nuntă cu peripeţii pentru primul bărbat gravid din lume. După un divorţ ce a durat 4 ani, Thomas Beatie s-a recăsătorit  VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Thomas Beatie a devenit cunoscut la nivel internaţional după ce a devenit primul bărbat care a dat viată unui copil. După un divorţ scandalos de 4 ani, acesta s-a recăsătorit şi speră sa aibă în curând o nouă sarcină.

Thomas Beatie, pe numele adevarat Tracy Langondino,  s-a născut femeie, însă de când se ştie şi-a dorit să fie partea masculină într-un cuplu. Şi-a făcut tratamente cu testosteron, şi-a extirpat sânii, dar a păstrat organele reproducătoare, în anul 2008 uimind întreaga lume dând naştere unui copil. Experienţa s-a repetat de 3 ori, însă fericirea lui Beatie a fost umbrită de sfarşitul mariajului său, după o casnicie de 9 ani.

Deşi credea că nu se va mai recăsători, bărbatul s-a îndragostit de directoarea şcolii în care învaţă fiica sa. Cei doi au reuşit să devină oficial soţ şi soţie, la sfârşitul lunii februarie, după o nuntă planificată în secret.

Barbatul de 42 de ani povesteşte că nu şi-a dorit niciodată o nuntă, însă după ce a cunoscut-o pe Nichols a început să viseze la acest lucru . Planurile le-au fost însă amânate destul de mult, deoarece divorţul de fosta soţie s-a întins pe o perioadă de 4 ani.

În cele din urmă, cei doi au stabilit ca nunta să aibă loc pe 27 februarie, într-un loc discret, o zonă deşertică numită Boojum Tree Hidden Gardens, datele nefiiind dezvăluite nici măcar celor din familie.

Cinzeci de persoane, inclusiv parinţii lui Nichols, fraţii şi fiica acesteia au asistat la ceremonia religioasă şi citirea jurămintelor, care au fost urmate de o petrecere.

Cei doi au avut parte de numeroase peripeţii. Înainte de ceremonia religioasă, au uitat certificatul de căsătorie acasă. Mai mult decât atât, buchetul miresei, realizat chiar de către aceasta, a fost uitat în frigider, unde fusese pus pentru o mai bună păstrare a florilor. Cei doi au ieşit din încurcatură cu ajutorul celor de la firma care se ocupă de planificarea nunţii, aceştia aducând un alt buchet.

„Amber a fost foarte stresată încercand să-şi găsească rochia perfectă. Ea a avut în minte exact modelul pe care şi-l dorea, dar în magazine toate rochiile  aveau acelaşi stil. A văzut apoi una pe internet. Era  din China, de la un designer necunoscut, preţul fiind de doar 250 de dolari. Am fost îngrijoraţi de seriozitatea site-ului, dar am văzut comentarii pozitive, aşa că am trimis banii. Când a venit, arăta ca un costum de Halloween. Era pur şi simplu urâtă şi nu arăta deloc ca cea pe care o vazusem în imaginea de pe site. Nu am putut să o returnăm aşa că Amber a folosit materialul acesteia pentru a face aranjamentele florale”, a povestit Beatie.

nunta barbat gravid

FOTO www.dailymail.co.uk

Nici mirele nu a fost lipsit de emoţii. Intrand în camera unde trebuia să se schimbe, a constatat că îi dispăruse costumul de nuntă. „Pur si simplu îmi ieşisem din minţi, dar cineva s-a întors şi l-a găsit în maşină” şi-a amintit bărbatul.

Toate aceste peripeţii nu i-au împiedicat pe cei doi să aibă nunta la care au visat. „Acum suntem căsătoriţi şi ne simţim minunat ca domnul şi doamna Beatie”, a adăugat Thomas, pentru Daily Mail.

Nunta  a costat 25.000 dolari, iar mirii nu şi-au mai permis să plece în luna de miere, dar şi-au petrecut noaptea nunţii  într-un hotel din apropiere.  A doua zi au lenievit şi au râs de situaţiile care le-ar fi putut distruge planurile de a avea nunta perfectă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite