Articol publicitar

Nobila Casa - un brand românesc de 15 ani

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un mic magazin de decoraţiuni interioare îşi deschidea porţile acum 15 în centrul Clujului. Sfidând criza economică şi concurenţa supermarketurilor, afacerea de famile a crescut, magazinul Nobila Casa s-a impus pe piaţa locală, a diversificat sortimentaţia oferită şi a construit prima reţea de magazine home&deco din ţară, cu branduri proprii şi o cifră de afaceri de peste 2 000 000 euro.

Povestea de succes continuă. În 2015 Nobila Casa va deschide trei noi magazine în ţară şi Bucureşti, şi consolidează cu multă muncă şi devotament un nou concept de magazin de decoraţiuni, în care sortimentaţia acoperă toate încăperile din casă, de la bucătărie, prin living până la baie, cu perdele, draperii şi mobilier de design.

image

                                                    Masă festivă cu accesorii de la Nobila Casa

Nobila Casa a devenit sinonimul bunului gust în materie de decor interior. Cu multă muncă şi devotament a construit un întreg imperiu al decoraţiunilor, cu acoperire naţională.

O experienţă unică pentru decorarea căminelor este oferit de noul concept promovat de Nobila Casa: susţine relaţia sentimentală dintre persoane şi obiecte. Oferă lucruri care transformă locuinţele în cămine, care le conferă personalitate pentru că sunt îndrăgite, pentru că poartă amintiri şi pentru că nu se pot despărţi de ele.

De la primele desene rupestre omamenii încearcă să facă mai frumos anturajul în care trăiesc.

Azi ne stau la dispoziţie variaţiuni infinite de trenduri: decorăm cu orice, indiferent de stil, culoare sau formă. Nobila Casa înfiltrează pasiune pentru a decora şi oferă soluţii pentru toate gusturile, adaptat la orice buget.

                                                    Atmosferă glamour cu draperii exclusive

image

  

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite