Miss World România, jefuită în Africa - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre jefuirea participantei la Miss World din partea României, numirea lui Antonio Banderas Doctor Honoris Causa ori noua pasiune a lui Petrişor Ruge. Printre alte subiecte, Anna Lesko a pus ochii pe Elena Hueanu, iar Adriana Lima are o reşedinţă de 9 milioane $ în Miami.

Miss World România, jefuită în Africa. Bistriţeanca Loredana Salanţă a rămas fără bani, fără telefon şi fără aparatul de fotografiat, pe care le avea în camera hotelului din Johannesburg. Reprezentanta României la concursul “Miss World” 2009, de la Johannesburg, se va întoarce la începutul săptămânii viitoare acasă mai săracă. Un telefon, un aparat foto şi ceva bani i-au dispărut fetei din camera de hotel în ultima zi de cazare, scrie Click.

Antonio Banderas va fi numit doctor honoris causa. Conducerea Universităţii din Malaga a decis să-l numească doctor honoris causa pe actorul Antonio Banderas, pentru că a promovat oraşul său natal în lume. Facultatea de Ştiinţele Comunicaţiei, din cadrul Universităţii Malaga a demarat procedura pentru a-l numi doctor honoris causa pe actorul Jose Antonio Dominguez Bandera. Actorul s-a născut în Malaga şi este persoana care a promovat cel mai mult oraşul său natal în lume, notează Click.

Petrişor Ruge s-a apucat de cântat.
Petrişor Ruge şi-a împlinit un vis mai vechi. În emisiunea “Happy Hour” de ieri, Petrişor a spus că s-a apucat de cântat. Evenimentul s-a produs în urmă cu două luni, când a înregistrat o piesă alături de Andreea Bălan. După ce au dansat împreună trei ediţii la “Dansez pentru tine”, ei au hotărât să mai facă un pas în relaţia lor: să cânte împreună. În aceeaşi emisiune, cei doi au declarat că au filmat un videoclip ce va putea fi vizionat în curând, potrivit Libertatea.

Anna Lesko a pus ochii pe Elena Hueanu.
Elena Hueanu, participantă la emisiunea Rătăciţi în Panama, are toate atributele pe care cântăreaţa le caută pentru o nouă dansatoare, aşa că nu e de mirare că Anna Lesko a luat-o în vizor pe Elena. După ce au fost împreună la o emisiune TV şi Anna a aflat că Elena a mai dansat în trecut, cântăreaţa s-a gândit că ar fi perfectă pentru a fi în trupa sa, scrie Cancan.

Adriana Lima, reşedinţă de 9 milioane $ în Miami. Supermodelul Adriana Lima,  care de curând a devenit mamică,  s-a gândit că odată mărită familia îi trebuie şi o locuinţă pe măsură. Astfel, brazilianca şi-a achiziţionat împreună cu soţul ei, baschetbalistul Marko Jaric,  o casă în Miami Beach, în valoare de nouă milioane de dolari, anunţă Libertatea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite