Micul Monaco, sub forma unui iaht

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul celui mai scump iaht din lume a captat deja interesul miliardarilor FOTO dailymail.co.uk
Proiectul celui mai scump iaht din lume a captat deja interesul miliardarilor FOTO dailymail.co.uk

Super ambarcaţiunea, construită ca o replică a oraşului Monaco, poate deveni terenul de joacă al miliardarilor pentru 300 de milioane de euro

Botezat „Străzile din Monaco”, vasul a fost înfrumuseţat cu replici în mărime naturală ale celor mai importante puncte turistice din oraşul preferat de miliardari, precum Hotel de Paris, Hotelul Loews, Port Hercule şi restaurantul La Rascasse. 

De-a lungul iahtului mai poate fi găsit o pistă de curse kart - replica exactă Grand Prix, un eliport, un minisubmarin, bărci cu motor, jet-ski, piscine şi jacuzzi. Iar acestea sunt doar atributele distracţiei pe iaht.

„Tema s-a bazat în jurul Mediteranei, cu o deosebită atenţie pentru faimosul circuit Grand Prix”, a spus unul dintre fondatorii proiectului, Rob McPherson.

image

„Ideea a fost să recreem un circuit complet funcţional, care poate cuprinde trei maşini, cu loc pentru depăşiri. Această decizie a crescut considerabil mărimea iahtului şi a schimbat plasarea monumentelor cunoscute”, a explicat acesta.

image

În ceea ce priveşte consumatorul de frumos şi pasionatul de detalii, ambarcaţiunea nu duce lipsă de nimic. Ambarcaţiunea poate acomoda 16 invitaţi, o echipă de 70 de oameni, pentru o călătorie la viteza de 15 noduri.

image

Apartamentul proprietarului este conectat la toate punţile printr-un lift privat şi se întinde pe trei etaje. Este cea mai extravagantă parte a iahtului, beneficiind de şemineu, înălţime dublă a camerelor, birou, dormitor, propria curte şi propria terasă, îmbunătăţită cu jacuzzi şi piscină.

image

„A durat aproape şase luni până când conceptul Monaco a fost gata. Fiecare membru al echipei are elementele lui preferate, dar suntem toţi mândri de rezultat”, a spus McPherson. 

În ciuda preţului de vânzare care va începe de la 300 de milioane de euro, acesta a menţionat că există deja un interes extraordinar din partea publicului pentru croazierele pe acest iaht, dar şi pentru diverse activităţi comerciale.

Citeşte şi:

Iahtul viitorului

Cea mai mare ambarcaţiune cu propulsie solară

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite