Mesajul impresionant pe care o femeie l-a transmis soţului la doi ani după ce a pierdut lupta cu cancerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De 20 de ani încoace, postul de radio „KSTZ Star" din Des Moines, statul american Iowa, organizează de Sărbători programul „Dorinţe de Crăciun“, însă nimic nu i-ar fi putut pregăti pe crainicii postului pentru solicitarea deosebită primită de la Brenda Schmitz.

Soţie şi mamă a patru copii, ea a pierdut lupta cu cancerul ovarian în urmă cu doi ani, la vârsta de 46 de ani.

„În urmă cu o săptămână şi jumătate, am primit scrisoarea ei pe mail. Ţinem programul cu dorinţele de Crăciun de 20 de ani, dar în tot acest timp n-am primit nimic asemănător“, povesteşte managerul postului de radio, Scott Allen.

Brenda şi-a dorit să le transmită un mesaj soţului David şi copiilor ei, prin intermediul „KSTZ Star".

Şi astfel David a fost rugat să vină la sediul postului de radio, pentru a i se îndeplini o dorinţă, fără să i se ofere mai multe detalii. În timp ce cu greu îşi stăpânea lacrimile, David a ascultat scrisoarea soţiei sale, scrisă cu o lună înainte de moarte, pe 3 august 2011. 

„Când veţi primi scrisoarea mea, eu voi fi pierdut pentru întotdeauna lupta cu cancerul“, începea mesajul. 

Brenda a lăsat instrucţiuni clare unui prieten care a rămas anonim, de a trimite mesajul ei postului de radio numai după ce David va găsi pe altcineva cu care să-şi împartă viaţa. 

image

David, alături de noua sa familie 

„Am o dorinţă pentru David, pentru băieţii mei şi pentru femeia din viaţa lor. Vreau ca ei să ştie îi iubesc foarte mult şi vreau să se simtă mereu în siguranţă într-o lume plină de durere“. Apoi au urmat dorinţele, iar prima a fost ca David să îşi răsfeţe noua parteneră de viaţă. 

O merită. Să fie mamă vitregă pentru toţi aceşti băieţi şi, mai ales, să-i ofere micuţului Maxim iubirea de mamă pe care numai ea o poate oferi. Să o faci să zâmbească şi să ştii că eforturile ei sunt extrem de apreciate. Îţi mulţumesc. Te iubesc, oricine ai fi“.

Apoi, ea a cerut o „călătorie magică“ pentru familie, într-un loc în care să îşi creeze „acele amintiri care îi vor însoţi pentru totdeauna“. 

Şi, în ultimul rând, Brenda a cerut ca asistentele şi doctorii care au avut grijă de ea pe parcursul bolii să primească o noapte liberă, „pentru tot ceea ce fac în fiecare zi pentru pacienţii cu cancer". 

Iar datorită unor sponsori locali, toate cele trei dorinţe ale femeii au fost îndeplinite. 

„Nu a existat o persoană în camera în care s-a citit scrisoarea să nu plângă. Ne-a inspirat să facem ceva pentru ea", a adăugat Allen. 

Scrisoarea trimisă de Brenda:

image

Reacţia lui David şi a noii soţii

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite