Mesaje de Sfântul Gheorghe. Ce le urăm Georgianei, lui George, lui Gheorghe şi Georgetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesaje de Sfântul Gheorghe. FOTO turnhout.biserica.be
Mesaje de Sfântul Gheorghe. FOTO turnhout.biserica.be

Mesaje de Sfântul Gheorghe. Sfântul Gheorghe, unul dintre cei mai importanţi sfinţi din calendarul crestin-ortodox, este sărbătorit în fiecare an pe data de 23 aprilie. Iată câteva idei de urări de bine şi gânduri frumoase pe care le puteţi trimite, cu această ocazie, celor care poartă numele Sfântului Gheorghe.

Mesaje de Sfântul Gheorghe. Versuri pentru cei dragi

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

La mulţi ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulţi ani şi sus paharul!!

Îţi urez “La mulţi ani” pentru că porţi acest nume, şi fie ca SF Gheorghe, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară.

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Gheorghe pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

La Mulţi Ani Gheorghe şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale...

Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.

La mulţi ani Gheorghe! Astăzi, de ziua ta onomastică îţi doresc toată fericirea posibilă, iar aceasta să fie aprinsă în sufletul tău neîncetat!

Liliac înflorit, îţi doresc să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică.

Mesaje de Sfântul Gheorghe. Arată-i sărbătoritului că te gândeşti la el

Este minunat să ştii că cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e şi mai minunat să ştii că există cineva care nu-ţi uită niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani, Georgiana!

Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri.

Un cer albastru fără nori,
În calea ta să fie,
Să ai în viaţă numai flori,
Noroc şi bucurie!
La Mulţi Ani, Gheorghe!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Gheorghe!

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite