Ce partener intim ţi se potriveşte în funcţie de triada zodiacală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nativii din triada de foc au chimie sexuală excelentă cu nativii din triada de aer @shutterstock
Nativii din triada de foc au chimie sexuală excelentă cu nativii din triada de aer @shutterstock

Astrologia aduce posibile explicaţii pentru multe dintre situaţiile şi problemele cu care ne confruntăm. Indiferent de horoscopul preferat, astrologii subliniază că planetele ne influenţează emoţiile şi nivelul energetic, chiar şi la nivel de compatibilitate sexuală.

Fiecare nativ din zodiac se potriveşte mai bine cu un altul din cele 12 semne astrologice. Există şi nativ în horoscop cu care nu se înţelege absolut deloc, fie că vorbim despre relaţia profesională ori de relaţia de familie, fie că este vorba despre compatibilitatea sexuală.

Dossé-Via Trenou-Wells, de la yoursexzodiac.com, a explicat pentru InStyle, că prin astrologie „oameni se pot înţelege mai bine pe ei înşişi şi pot înţelege compatibilitatea lor sexuală cu alţi oameni‟.

Indiferent dacă eşti singur sau într-o relaţie, o lectură a hărţii natale poate oferi inspiraţie şi claritate pentru oricine, iar semnul tău solar poate fi o modalitate excelentă de a identifica cu cine ar trebui să ai activitate sexuală – şi pe cine ar fi mai bine să eviţi. Descoperă cu cine poţi fi compatibil pe plan intim, în funcţie de triada zodiacală: de aer, apă, foc, pământ.

Nativii din triada de foc au o chimie bună cu semnele de aer

Berbec, Săgetător şi Leu, semnele de foc au nativi spontani, aventuroşi, imprevizibili. Vor schimbări constante şi caută pe cineva care să-i scoată din zona lor de confort, dar care să fie şi distractiv, inclusiv în dormitor, cât şi în afara ei. După cum focul se aprinde în prezenţa oxigenului, aşa şi semnele de foc se potrivesc bine cu cele de aer, ca Gemeni, Balanţă şi Vărsător. Nici unii, nici alţii nu suportă relaţiile intime plictisitoare, de rutină.

Citeşte aici continuarea despre compatibilitatea sexuală a nativilor din zodiac, în funcţie de triada zodiacală din care fac parte. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite