Maşini de spălat cu uscător - cum le alegi şi ce avantaje vei vedea imediat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşini de spălat cu uscător - cum le alegi şi ce avantaje vei vedea imediat
Maşini de spălat cu uscător - cum le alegi şi ce avantaje vei vedea imediat

Maşinile de spălat cu uscător sunt o soluţie excelentă pentru locuinţele mici, ocupând semnificativ mai puţin spaţiu decat două electrocasnice cu aceleaşi funcţii. Un alt avantaj îl reprezintă şi faptul că rufele vor fi spălate şi uscate fără a fi nevoie de mutarea lor din maşina de spălat în uscător.

Maşinile de spălat cu uscător oferă toate caracteristicile, programele şi modurile maşinilor de spălat şi uscătoarelor de gamă medie şi înaltă, ocupând jumătate din spaţiu.

Avantajele alegerii unei maşini de spălat cu uscător încorporat:

  • Performanţa de spălare este ca cea a unui aparat autonom echivalent.
  • Ocupă jumătate din amprenta unei maşini de spălat şi a unui uscător.
  • Puteţi spăla şi usca hainele fără sămfie nevoie să mutaţi hainele umede în uscător.
  • Puteţi spăla sau usca independent, nu este obligatorie folosirea ambelor funcţii.
  • Costurile de achiziţie şi de funcţionare sunt aproximativ echivalente cu cele ale unei maşini de spălat şi un uscător.
  • Maşinile de spălat cu uscător tind să fie mai silenţioase decât una de sine stătătoare, deoarece există un strat suplimentar de izolaţie.

Dezavantaje

  • Puteţi usca doar jumătate din capacitatea pe care o puteţi spăla.
  • Va trebui să aşteptaţi ca maşina să termine de spălat şi de uscat înainte de a putea adăuga alte haine. Practic, dacă spălaţi mai multe serii de rufe, va dura mai mult decât dacă aţi folosi simultan o maşină de spălat şi un uscător autonom.
  • Capacităţile lor de spălare şi uscare sunt diferite, deoarece hainele în timpul uscării au nevoie de mai mult spaţiu pentru ca aerul să circule.

Ce dimensiune de maşină de spălat am nevoie?

<a href="https://l.profitshare.ro/l/9995879" rel="external nofollow" target="_blank"></a>

Dimensiunea tamburului unei maşini de spălat se măsoară în kilograme, cea mai mică fiind de aproximativ 5 kg şi cea mai mare de aproximativ 12 kg. Acest număr reprezintă cantitatea de rufe uscate pe care o puteţi introduce în interiorul maşinii.

O dimensiune mai mare a tamburului este întotdeauna mai bună?

S-ar putea să fii tentat să cumperi o maşină de spălat cu o capacitate mare a tamburului, pe logica că este mai bine să ai un tambur mare în caz de nevoie. Ceea ce nu este neapărat o logică bună. O maşină de spălat cu tambur mai mare nu este doar mai scumpă, ci este şi mai costisitoare dacă luăm în calcul cantitatea de apă utilizată. De asemenea, va necesita mai multă energie electrică pentru a funcţiona, aşa că, dacă nu folosiţi maşina de spălat la capacitatea maximă, pierdeţi bani de fiecare dată când o porniţi.

Cât de eficientă energetic este o maşină de spălat rufe?

<a href="https://l.profitshare.ro/l/9995880" rel="external nofollow" target="_blank"></a>

Maşinile de spălat, la fel ca multe alte aparate moderne, sunt evaluate pe o scară cu litere, D fiind cel mai slab şi A+++ fiind cel înalt grad. Dacă cumpăraţi o maşină nouă, veţi descoperi că opţiunile disponibile sunt de obicei evaluate cu A sau mai sus.

Găseşti mai multe maşini de spălat cu uscător încorporat aici.

<a href="https://l.profitshare.ro/l/9995881" rel="external nofollow" target="_blank"></a>

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite