Vrei ca posteriorul tău să concureze cu cel al lui Beyonce? Americanii au lansat „sutienul“ pentru fund

0
0

Spanx a lansat un sutien pentru… fund. Produsul lansat de cunoscutul brand sub numele „Trust Your Thinstincts Booty Bra” („Ai încredere în instinctele tale”) la preţul de 42 de euro „promite” să ajute femeile să-şi definească fesele, talia şi să-şi ascundă şoldurile.

Produsul arată precum o pereche de chiloţi cu talie înaltă, creată în aşa fel încât să-ţi definească posteriorul şi să-l facă să arate „mai obraznic”. Acesta este disponibil pe negru şi bej (nude), de la mărimea cea mai mică, până la măsura XXL. Potrivit celor de la Spanx, noul sutien pentru fund are un efect moderat de slăbire şi, datorită microfibrelor, acesta va lua forma corpului purtătoarei, îi va aplatiza confortabil burtica şi va diminua şoldurile.

Marca Spanx a fost lansată în 2006 de către Sarah Blakely, o antreprenoare în vârstă de 42 de ani, care a devenit miliardară după ce compania pe care a lansat-o în propria casă a început să se dezvolte.


FOTO Daily Mail

Noua invenţie a lui Blakely este foarte populară în New York, unde femeile încearcă să „concureze” cu staruri cu posterioare la fel de celebre, precum Nicki Minaj, Beyonce sau Kim Kardashian.

image
Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite