Viorica Dăncilă, criticată dur de doi consilieri de imagine: „Poartă masca socială. Prin coafura «coamă de leu» voia să arate putere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă, premierul României
Viorica Dăncilă, premierul României

Viorica Dăncilă a fost aspru criticată de doi consilieri de imagine. Conform acestora premierul României nu ştie nici să-şi aleagă măsura hainelor, iar fosta ei coafură trăda dorinţa de a-şi impune puterea.

Adriana Matei, style coach, şi Valentina Bălaşa Ario, beauty consultant şi designer de ţinute de gală, au fost prezente în studioul Adevărul Live pentru a comenta ţinutele şi stilurile vestimentare adoptate de doamnele din politica românească. În prim plan a fost prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, aspru criticată de cei doi specialişti.

„Machiajul trebuie să ne arate odihnite, nu mascate. Viorica Dăncilă poartă masca socială, prin coafura «coamă de leu» vrea să arate putere. Dacă te uiţi puţin în istoria modei, în momentul în care femeile au intrat prima dată în business, în anii 1980, stilurile cofurilor au explodat, ăsta era mesajul de putere. La ea, clar, este un mesaj de putere, îşi doreşte să fie foarte vizibilă“, a spus Valentina Bălaşa Ario, beauty consultant, designer de ţinute de gală şi lector al Fundaţiei Calea Victoriei.

„Treaba asta cu perle la orice nu este reţeta succesului. Are o dorinţă de a-şi asorta totul: cercei, nasturi, broşe. Poţi să încerci să le asortezi, dar trebuie să ştii să o faci, nu este cazul ei. Este groaznic. Nu ştie să-şi aleagă mărimea potrivită a hainelor. Este o mare problemă. I-aş recomanda să îşi ia hainele puţin mai lejere, se vede o crispare pe fizicul ei. Are un rol pe care trebuie să şi-l asume. Nu a luat-o nimeni cu forţa să o pună premier“, a completat Adriana Matei, style coach.

Cei doi specialişti au căzut de comun acord că în ultima perioadă se vede că Dăncilă şi-a luat un consilier vestimentar, fiind vizibilă îmbunătăţirea de imagine a acesteia. 

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite