VIDEO „50 Shades of Grey”, sursă de inspiraţie pentru o colecţie de lenjerie intimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romanciera britanică E.L. James a colaborat cu o casă de modă suedeză pentru a stiliza o colecţie de lenjerie intimă inspirată din paginile bestsellerului „50 Shades of Grey“.

Autoarea romanelor din trilogia erotică „50 Shades of Grey“ a acceptat propunerea reprezentaţilor casei de modă KappAhl şi a lansat pe piaţă o serie de piese de uz intim, în nuanţe de negru, gri şi roşu închis. Gama de produse disponsibilă pe rafturile magazinelor din Suedia include sutiene din dantelă şi saten, dresuri fine, chiloţi bărbăteşti, halete de casă şi măşti.

Oficialii KappAhl au ţinut să precizeze că articolele colecţiei sunt închinate tuturor femeilor, indiferent de forme şi dimensiuni. Tocmai de aceea, Signe Nordstrom, manechinul cooptat pentru campania de promovare a liniei, este o tânără voluptoasă.

Unele voci susţin că romanciera britanică ar fi avut un rol destul de important în procesul de selecţie a ambasadoarei campaniei.

„Am fost implicată în toate etapele procesului de creaţie, de la schiţe până la stilizarea propriu-zisă a pieselor. A fost fascinant“, a explicat E.L. James.

image
image
image
MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite