Transsexualul Andrej Pejić, la prima apariţie nud în „Vogue“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrej Pejić, bărbatul aflat pe lista celor mai frumoase femei din lume, nu încetează să-şi uimească fanii şi bifează o nouă reuşită anul acesta. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, s-a „dezbrăcat“ de inhibiţii şi a pozat nud în pictorialul din luna iunie al revistei „Vogue“.

De la modelul transsexual Lea T, care a defilat pe podiumurile de modă în haine destinate sexului frumos, până la Casey Legler, prima femeie angajată ca model masculin, industria modei s-a schimbat dramatic. Pejić, recunoscut ca fiind primul manechin care îmbracă haine din garderobele ambelor sexe, a acceptat invitaţia lansată de „biblia modei“ şi a pozat completet dezbrăcat.

Pictorialul a fost realizat de fotograful Mario Testino, iar întreg materialul a fost numit „Libertatea de a alege“, titlu ce face referire la stilul de viaţă al modelului australian, relatează publicaţia „The Huffington Post“.

În 2011, Andrej Pejić a vorbit cu presa despre acţiunile sale şi a explicat că nu are de gând să apeleze la o operaţie de schimbare a sexului. „Nu vreau să arăt azi ca o femeie, mâine ca un bărbat. Vreau să arăt ca mine“, a declarat el pentru „New York Magazine“.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite