O prinţesă pe coperta „Vogue”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţesa Charlene de Monaco a apărut prima dată pe coperta „Vogue” FOTO Afp
Prinţesa Charlene de Monaco a apărut prima dată pe coperta „Vogue” FOTO Afp

Prinţesa Charlene de Monaco a devenit o „fată Vogue”, odată cu prima sa apariţie pe coperta revistei, ediţia japoneză.

Numărul din luna mai al publicaţiei are parte de apariţia simplă şi elegantă a prinţesei, care era de mult timp aşteptată pe coperta „bibliei modei”. Charlene poartă o rochie mulată, albă, pe gât, iar părul îi este dat pe spate, în timp ce pe fundal se vede peisajul unei grădini. „Cât se poate de regal”, scrie „Huffington Post”.

Fosta olimpică este pentru prima dată pe coperta revistei, existând doar pictoriale de interior cu ea în ediţia americană „Vogue”.  Prinţesa Caroline şi Charlotte Casiraghi, membre ale aceleiaşi familii regale, au apărut pe prima pagină înaintea acesteia.

Dar prinţesa de 35 de ani a avut parte de un shooting spectaculos, care a mizat pe ţinute monocrome. Şi pentru că este o fidelă a săptămânilor de modă, în special la Dior, Armani şi Akris, presa internaţională scrie că este doar prima copertă pe care apare, urmând multe altele de acum încolo.

Albert al II-lea, prinţul suveran, a cunoscut-o în anul 2000 pe campioana sud-africană la înot Charlene Wittstock, cu ocazia unui concurs de nataţie organizat la Monaco. Prinţul, denumit în presa franceză „eternul celibatar”, şi-a anunţat logodna în iulie 2010, iar nunta a avut loc un an mai târziu.

coperta vogue printesa de monaco
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite