Site-ul de satiră Times New Roman a rămas fără pagina de Facebook: „N-avem nicio explicație”

0
Publicat:

Ovidiu Eftimie, ziarist al publicației, a afirmat că pagina de Facebook a site-ului de satiră Times New Roman a fost ștearsă, conform Libertatea.

Site-ul de satiră Times New Roman și-a pierdut pagina de Facebook care avea 65.000 de fani.
Pagina de Facebook a site-ului de satiră a fost ștearsă. Foto: Facebook/ TNR

S-a întâmplat acum circa trei săptămâni. Nu avem nicio o explicație”, a afirmat jurnalistul. 

„Am urmat procedura standard după ce se decide desființarea unei pagini, însă n-am aflat nimic, nu avem niciun fel de explicație. Orice am face, dăm șuturi la perete!”, a declarat Ovidiu Eftimie.  

Jurnalistul a mărturisit că, de-a lungul timpului, au existat postări „problematice”: „De exemplu, am fost avertizați pentru incitare la violență, după ce am scris că vloggerul Mircea Bravo a avut parte de o farsă la nunta lui: nimeni nu i-a furat mireasa, așa că a trebuit să rămână cu ea!”. 

Ovidiu Eftimie nu a eliminat nici „conspirația mondială”, adică o posibilă pedeapsă pentru o presupusă propagandă pro-rusă: „Într-adevăr, dacă traduce un robot, atunci satira poate fi percepută ca propagandă. Am scris că mobilizarea parțială a lui Putin e un team-building special…”. 

Ziaristul a declarat că încearcă în prezent să recapete măcar o parte din fanii de pe Facebook. 

Times New Roman avea 65.000 de urmăritori, în prezent are 20.000, „cel mai mult m-a ajutat prietenul Marian Godină, care ne-a dat un share”. 

Ștergerea paginii de Facebook reprezintă pierdere de trafic pentru site și bani pierduți. 

Noi trăim din dragostea fanilor. Și îi asigurăm pe toți că vom rămâne fără milă! Site-ul e viu, mergem mai departe!”, a afirmat jurnalistul Ovidiu Eftimie. 

Site-ul de satiră timesnewroman.ro a fost fondat din anul 2009. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite