Româncele care au strălucit pe covorul roşu de la Cannes: ce au purtat frumuseţile autohtone la Festivalul de Film desfăşurat pe Riviera Franceză FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Instagram
FOTO Instagram

Modelele Catrinel Menghia şi Alice Peneacă, redactorul-şef al revistei Elle România, Roxana Voloşeniuc, şi bloggerul Doina Ciobanu s-au numărat printre cele mai admirate prezenţe româneşti de pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Festivalul de Film de la Cannes, aflat la ediţia cu numărul 69, a adunat şi continuă să adune, în perioada 11-22 mai, pe Riviera Franceză, celebrităţi din toată lumea. Printre acestea s-au numărat şi modelele Catrinel Menghia şi Alice Peneacă, redactorul-şef al revistei Elle România, Roxana Voloşeniuc, şi bloggerul Doina Ciobanu, care au făcut senzaţie prin apariţiile impecabile de pe covorul roşu. 

Catrinel Menghia, cunoscută în presa internaţională drept Catrinel Marlon, a fost invitată la premiera filmului „La fille inconnue” (n.r. – Fata necunonscută), aflându-se la prima apariţie publică după ce, la începutul lunii trecute, a suferit un accident grav la ski din cauza căruia a fost ţintuită la pat vreme de săptămâni bune. Modelul şi actriţa Catrinel Menghia a purtat o rochie vaporoasă şi romantică, din tul, cu flori aplicate.

foto cannes instagram

Catrinel Menghia FOTO Instagram

O altă prezenţă admirată a fost modelul Alice Peneacă, îmbrăcată într-o rochie neagră Tom Ford. Frumoasa brunetă s-a fotografiat alături de Roxana Voloşeniuc, prezentă şi ea la eveniment cu ocazia premierei filmului „Bacalaureat”, regizat de Cristian Mungiu. Voloşeniuc a purtat, cu ocazia celor două apariţii pe covorul roşu, designeri români. Prima rochie purtată de redactorul şef al revistei Elle România, dintr-un material albastru în nuanţe metalice, poartă semnătura Mariei Lucia Hohan, în timp ce a doua ţinută, o rochie neagră transparentă în partea de jos, a fost creată de creatoarea de modă Cristina Săvulescu. 

foto cannes instagram

Alice Peneacă şi Roxana Voloşeniuc FOTO Instagram

foto cannes instagram

Roxana Voloşeniuc FOTO Roxana Voloşeniuc FOTO Instagram

Bloggerul de modă din Republica Moldova, Doina Ciobanu, a fost şi ea prezentă la Festivalul de Film de la Cannes. Frumoasa moldoveancă, autoarea blogului de modă thegoldendiamonds.com, a participat la eveniment în calitate de repezentant al brandului de bijuterii De Grisogono, a cărui imagine este, purtând o rochie haute couture de culoare bej. 

foto cannes instagram

Doina Ciobanu FOTO Instagram

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite