Revista „Vogue” se lansează în Arabia Saudită: o prinţesă a fost numită editor-şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O prinţesă, membră a familiei regale saudite, va prelua atribuţiile de editor-şef al renumitei reviste „Vogue”, primul număr al publicaţiei de modă urmând să apară în Arabia Saudită în primăvara lui 2017. De luna viitoare, aceasta va coordona ediţia online a revistei.

Prinţesa Deena Aljuhani Abdulaziz, în vârstă de 41 de ani şi mamă a trei copii, membră a familiei regale saudite prin căsătoria cu sultanul Fahad bin Nasser bin Abdulaziz, va coordona pentru început ediţia online a revistei „Vogue”, pentru ca din primăvară să apară pe piaţă şi varianta print a publicaţiei, notează observer.com.

La acest moment, prinţesa Deena se află pe punctul de a finaliza formarea echipei care o va ajuta să conducă revista considerată o adevărată Biblie a modei, şi pe care noul editor-şef o consideră „o scrisoare de dragoste către Arabia”.

Prinţesa Deena Aljuhani Abdulaziz este extrem de apreciată pentru stilul său vestimentar îndrăzneţ pentru publicul conservator din statele arabe.

Aceasta a anunţat că în noua ipostază va încerca să apeleze la bun-simţ, întrebată fiind cum va împăca preferinţele destul de conservatoare ale publicului revistei, din moment ce „Vogue” este văzută ca o deschizătoare de drumuri pentru femei.

image

FOTO Style Art Fashion/Facebook 

De-a lungul timpului, prinţesa a reuşit să atragă atenţia criticilor de modă din toată lumea prin modul în care a ştiut să dea o notă aparte ţinutelor potrivite cu tradiţia şi religia ei, foarte moderne, deşi nu poartă rochiile tradiţionale ale femilor musulmane. 

Prinţesa are propria firmă de retail, D'NA, prin care distribuie colecţiile unor designeri celebri, printre care Erdem, Roksanda Ilincic sau Mary Katrantzou, şi este o prezenţă obişnuită la evenimentele importante de modă din toată lumea. 

Vogue Arabia devine din această toamnă cea de-a 22-a ediţie a revistei în lume.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite