Ralph Lauren face haine pentru olimpici  

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    
		    Ralph Lauren a creat hainele sportivilor americani de la Jocurile Olimpice - FOTO: Facebook
Ralph Lauren a creat hainele sportivilor americani de la Jocurile Olimpice - FOTO: Facebook

Membrii delegaţiei americane de la Jocurile Olimpice de la Londra vor purta anul acesta vestimentaţii creată de Ralph Lauren. Inspirate de stilul englezesc al anilor 1948, uniformele sportive sunt compuse din jachete bleumarin, cravate albe şi roşii, dar şi din pantaloni, respectiv fuste crem.

Reprezentanţii casei Ralph Lauren au declarat că ,,vestimentaţia reprezintă emblema spiritului atletic american“, iar pe blazer se disting stema echipei olimpice a SUA şi logoul designerului. Ținutele au fost prezentate la emisiunea ,,Today“, de la NBC, de către jucătoarea de fotbal Heather Mitts şi scrimerul Tim Morehouse.

Și membrii delegaţiei române vor avea o uniformă și vor purta haine de la brandul Patzaichin, potrivit nauticamagazine.ro. ,,Am participat la cinci Olimpiade ca sportiv şi la cinci ediţii ca antrenor şi m-au obsedat sacourile, care stăteau pe noi ca pe gard, şi pantalonii cu pense şi cu fundul lăsat. Mereu mi-am dorit un atlfel de îmbrăcăminte şi acum o pot realiza chiar eu", a declarat Ivan Patzaichin pentru site-ul gsp.ro. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite