Olga Kurylenko, fosta fată Bond, îmbrăcată într-o rochie creată de timişoreanca Lorena Sârbu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Supermodelul şi actriţa Olga Kurylenko, îmbrăcată într-o rochie semnată Lorena Sârbu, alături de iubitul ei, actorul Danny Huston FOTO Getty Images
Supermodelul şi actriţa Olga Kurylenko, îmbrăcată într-o rochie semnată Lorena Sârbu, alături de iubitul ei, actorul Danny Huston FOTO Getty Images

Alături de creaţiile Mariei Lucia Hohan, rochiile creatoarei de modă Lorena Sârbu au atras atenţia unor celebrităţi precum Eva Longoria sau Blake Lively, iar în urmă cu câteva zile, supermodelul Olga Kurylenko şi-a făcut apariţia îmbrăcată într-o ţinută de-a timişorencei la un eveniment prilejuit de apropiata lansare a serialului „The White Queen“ în SUA.

Olga Kurylenko, supermodelul-actriţă care a interpretat fata Bond în „Quantum of Solace“, a luat parte alături de iubitul ei, actorul Danny Huston, la o petrecere organizată la sfârşitul săptămânii trecute la Consulatul Marii Britanii în Los Angeles, cu ocazia apropiatei lansări în SUA a serialului de televiziune britanic „The White Queen“, care prezintă istoria sângeroasă a luptelor pentru tronul Angliei din Războiul celor două roze.    

Designerul de origine română, stabilit la Hollywood, şi-a prezentat săptămâna trecută cea mai nouă colecţie vestimentară, intitulată „Resort 2014“, în cadrul unui eveniment organizat chiar la reşedinţa sa din Beverly Hills. Cu acest prilej, Lorena Sârbu a inaugurat şi lansarea unui atelier vestimentar în Los Angeles. 

olga

FOTO Getty Images

Printre numele cunoscute care şi-au făcut apariţia în casa designerului român s-au numărat actriţele Natasha Henstridge (a jucat şi în seria SF „Specii“) şi Minnie Driver (roluri în „Toc înalt şi minte brici“, „Dosarele X“ şi „Fantoma de la Operă“), dar şi actorul Danny Huston, iubitul Olgăi Kurylenko, cunoscut din „Înfruntarea titanilor“ sau „Copiii tatălui“.

minnie

FOTO  De la stânga la dreapta: Actriţa Minnie Driver, îmbrăcată într-o rochie de culoarea piersicii, alături de Lorena Sârbu şi de consultantul de imagine Deborah Waknin

"Cea mai nouă colecţie pe care am terminat-o recent cuprinde 40 de piese. Am numit-o "Resort 2014" şi am lucrat la ea intens, timp de trei luni. Culorile pe care am mizat de această dată au fost: rozul puternic, roşul, o combinaţie de alb cu auriu, turcoaz şi piersică nud. În plus, am ales aplicaţiile de broderii delicate, pentru că dau un aer plin de farmec creaţiilor mele", a mărturisit designerul român stabilit din anul 1998 în Statele Unite ale Americii.

models

FOTO Designerul Lorena Sârbu fotografiata în mijlocul manechinelor îmbrăcate cu rochiile din cea mai nouă colecţie pe care o semnează, „Resort 2014“

"Pentru realizarea şedintei foto, am colaborat cu fotograful James Cant, iar ca locaţie am folosit casa mea din Los Angeles. Am muncit mult la această colecţie şi sper să fie pe placul fashionistelor din toată lumea”, a adugat Lorena Sarbu.

"Resort 2014" păstrează linia romantică promovată de designerul român şi în colecţiile anterioare şi propune o feminitate plină de eleganţă şi graţie, caracteristici care i-au adus succesul în rândul vedetelor de la Hollywood. Rochiile sunt realizate din materiale uşoare, vaporoase, îmbogăţite cu aplicaţii de dantelă fină, paiete aurii şi franjuri.

Evenimentul de prezentare a colecţiei „Resort 2014“ a fost reflectat şi în presa din America. Astfel, publicaţia Los Angeles Times o descrie pe Lorena Sârbu drept un designer nou pe scena modei de lux din L.A.

„Românca Lorena Sârbu este cel mai nou nume care încearcă să-şi facă un nume în Los Angeles“, menţinează publicaţia de peste Ocean. De asemenea, în articol se menţionează că designerul a atras deja atenţia cumpărătorilor din magazinele Neiman Marcus, Bergdorf Goodman, Saks Fifth Avenue, Hugo Nicholson şi Hirschleifer din S.U.A., unde creaţiile Lorenei Sârbu se vând cu preţuri cuprinse între 1.830 de dolari şi 10.000 de dolari. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite