„Oamenii îmi dau 1500 de dolari lunar ca să fie umiliți și stăpâniți”. Ce este o dominatoare financiară și câți câștigă într-o lună

0
Publicat:

O femeie de 30 de ani, care este cunoscută sub numele de Hope Vicious, a povestit pentru Insider ce înseamnă să fii dominatoare financiară, cum a ajuns în acest domeniu și cât câștigă.

Hope a povestit că domină în mare parte bărbați, deși face acest lucru și cu femei FOTO Shutterstock
Hope a povestit că domină în mare parte bărbați, deși face acest lucru și cu femei FOTO Shutterstock

Femeia a povestit că a devenit dominatoare financiară în 2012, după ce a lucrat în industria videochat-ului pentru mai bine de 2 ani. 

„Am cercetat și alte ciudățenii și am găsit dominația financiară, care suna prea bine ca să fie adevărată. Înseamnă să domini oamenii din punct de vedere financiar. Oamenii cu care intru în contact pe site-urile deocheate sau pe rețelele de socializare și care îmi trimit bani, fie fără niciun motiv, fie în schimbul unei atenții, fie pentru o cerere specifică. De multe ori se întâmplă online, dar uneori și în persoană”, a declarat aceasta. 

Hope a povestit că persoanele pe care le domină sunt în mare parte bărbați, deși face asta și cu femei. Aceștia de obicei sunt în poziții de conducere și „vor să mi se supună financiar”.

Femeia spune că a avut nevoie de luni de cercetări și de pregătire pentru a intra în acest domeniu, dar a făcut bani din prima săptămână de când și-a făcut contul pe rețelele de socializare. 

„Nu aveam prea multă experiență în a fi dominantă. Înainte de a mă expune, am făcut luni de cercetări. Există o mulțime de informații gratuite - articole, site-uri educaționale, videoclipuri pe YouTube. Apoi, există femei care predau cursuri sau oferă ghiduri”, a declarat Hope. 

Hope a descris și cum funcționează afacerea ei. 

„Unii oameni trimit bani pentru că vor să fie umiliți sau ignorați, sau pentru că voi avea o întrevedere personală cu ei. Acest lucru poate însemna o grămadă de lucruri diferite - tot ceea ce se încadrează sub umbrela dominației poate reprezenta o sesiune de dominare, cum ar fi sesiuni de umilire”.

Hope a explicat cum funcționează afacerea ei
Hope a explicat cum funcționează afacerea ei

Femeia a povestit și cum a fost prima sa întrevedere cu un client. 

„Prima persoană pe care am întâlnit-o în persoană a fost cineva care locuia la 20 de minute de mine. Eram foarte emoționată, deoarece încă învățam cum stă treaba. Habar nu aveam ce să spun sau cum să mă comport. Chiar și atunci când te documentezi, este un salt mare de la a spune doar «mulțumesc» online la a întâlni pe cineva în persoană pentru a-l «domina». M-a urmărit prin mall cărând toate gențile și trecându-și cardul prin magazine, în timp ce eu, în esență, îmi băteam joc de el. A cumpărat o pereche de pantofi pentru prietenul meu de atunci, câteva haine pentru mine și jocuri video pentru amândoi - în total, aproximativ 250 de dolari. Apoi a scos 150 de dolari de la un bancomat și mi i-a dat mie”, a declarat Hope. 

În acest moment, dominatoarea „deține” șapte abonamente.

„Le cer să-mi trimită 100 de dolari pe săptămână într-o zi stabilită, dar apoi mă aștept să trimită constant mai mult decât atât sau să-mi cumpere lucruri de pe lista mea de dorințe de pe Amazon. Asta înseamnă că le cer 400 de dolari pe lună, dar mă aștept la aproximativ 1.500 de dolari. Dacă aș avea un dominat care nu atinge constant această sumă, l-aș avertiza. Dacă ar continua să nu atingă această cifră, ar trebui să le spun că nu mai putem colabora”, a încheiat aceasta. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite