Manechinul Diana Moldovan, noua imagine a ochelarilor Dior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Moldovan. FOTO models.com
Diana Moldovan. FOTO models.com

Românca Diana Moldovan a fost aleasă de celebra casă de modă Dior să promoveze colecţia de ochelari pentru vara 2015. Considerată una dintre cele mai bune modele ale momentului, Diana a fost fotografiată pentru această campanie de celebrul fotograf al supermodelelor, Peter Lindbergh.

Elegantă şi misterioasă, aşa este descris manechinul Diana Moldovan, în vârstă de 28 de ani, în publicaţiile de modă online, graţie apariţiei sale în cea mai recentă campanie publicitară dedicată colecţiei Dior de ochelari pentru acest sezon. Diana apare în două fotografii, una în care poartă o pereche de ochelari de soare, iar în cea de-a doua apare cu ochelari de vedere.

Diana Moldovan este stabilită la New York şi a defilat în prezentările de modă ale unor branduri internaţionale importante, printre care Chanel, Dolce&Gabbana, Gucci, Dior, Chloé, Emilo Pucci, Marc by Marc Jacobs, Mugler, Guy Laroche, Kenzo etc.

Fotograful german Peter Lindbergh este extrem de apreciat şi de cunoscut în lumea modei, acesta lucrând cu supermodele ca Milla Jovovich, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Claudia Schiffer sau Cindy Crawford.

diana moldovan

Diana Moldovan. FOTO models.com 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite