Magazine cu reduceri foarte bune la genţi, pantofi şi sute de accesorii de Black Friday 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Black Friday 2015 începe 20 noiembrie şi e o ocazie perfectă pentru a a cumpăra încălţăminte şi accesorii la preţuri reduse. Acestea sunt câteva magazine din fashion cu produse bune.

Magazinul de încălţăminte Otter, de exemplu, va avea în perioada campaniei Black Friday, între 20-22 noiembrie, reduceri de până la 50% la peste 800 de modele. Clienţii pot face cumpărături din magazinele firmei, dar şi online, pe otter.ro, iar transportul va fi gratuit.

Produsele care se găsesc în magazinele Otter sunt de la brand-uri celebre în întreaga lume: pantofi Geox, pentru confortul de zi cu zi,  pantofi sport de la Converse, modelele Clarks, concepuţi în stil britanic şi Gryxx, pantofi în stil urban, pentru tineri nonconformişti.

Şi magazinul online Matar s-a pregătit de Black Friday. De aici pot fi cumpăraţi pantofi bărbăteşti din piele naturală la preţuri foarte accesibile, dar şi încălţăminte pentru femei sau pentru copii. Vor exista promoţii speciale şi pentru genţi, modelele fiind foarte variate: de la poşete elegante la genţi de plajă şi casual. De asemenea, accesoriile vor fi la mare căutare pe Matar: promoţiile vor include bijuterii de tot felul şi fulare pentru toate gusturile.

Boutique Mall este un alt magazin online care vinde produse de firmă. De aici pot fi cumpăraţi la preţuri promoţionale de Black Friday pantofi marca Adidas, Nike sau Converse. De fapt, cei care vizitează acest magazin online pot cumpăra tot ce le este necesar, de la haine la încălţăminte până la bijuterii, accesorii şi cosmetice. Boutique Mall vine şi cu o colecţie interesantă de ceasuri bărbăteşti de marcă, de la Akribos, Diesel, No Limits sau Armani.

Un magazin de încălţăminte foarte cunoscut este şi dEpurtat, care vinde numeroase modele de pantofi de damă, dar şi accesorii. Chiar dacă se apropie iarna, de aici puteţi cumpăra inclusiv sandale şi balerini, produse din noua colecţie sau din cele anterioare, la oferte promoţionale de Black Friday.

Lista completă cu magazinele care participă la Black Friday 2015

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite