Le propui un preparat și dacă este ales, tu îl mănânci gratuit. Inițiativa inedită a unui restaurant din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un restaurant din Capitală a lansat o campanie inedită pentru clienți, prin care îi îndeamnă să propună preparate. În cazul în care localul alege preparatul respectiv și îl introduce în meniu, clienții îl mănâncă gratis.

Campania inedită lansată de un restaurant din Capitală FOTO: Arhivă Personală/FB
Campania inedită lansată de un restaurant din Capitală FOTO: Arhivă Personală/FB

Anunțul a fost postat pe Instragram.

„Dragi gurmanzi și maeștri bucătari amatori! Dacă simțiți mereu că ceva vă lipsește din meniu, acum e momentul vostru! Pentru că ne place mâncarea și sigur și vouă, vă propunem un subiect de discuție la masă (noastră, sperăm) așa că vă lansăm întrebarea: Ce preparat v-ați dori în meniul nostru?

Cum procedăm?

1. Veniți la restaurant și completați un card cu recomandarea voastră pentru un preparat nou. Simplu, nu?

2. Puneți cardul în urna specială - nu, nu în coșul de gunoi!

3. Dacă alegem preparatul vostru, îl veți mânca **GRATIS**.

Serios, va fi MO-CA! Nu, nu pentru totdeauna. Am primit deja câteva sugestii interesante (și câteva surprinzătoare) și suntem super curioși să vedem ce idei grozave mai aveți! Așadar, haideți la noi, mâncați ceva bun și lăsați-ne o sugestie despre ce ați vrea să mâncați data viitoare. Cine știe, poate chiar voi veți decide noul nostru preparat vedetă!”, au scris pe Instagram, administratorii restaurantului.

Melinda Teohari, administratorul restaurantului, a declarat pentru g4food.ro, că aceasta era deja o practică a localului și că mulți oaspeți completau micul chestionar cu sugestii de preparate, multe dintre ele inspirate și surprinzătoare.

„„Dacă alegem acel fel de mâncare, cine l-a propus îl poate testa gratuit la fața locului, dacă ne place mult de tot și îl păstrăm în meniu o să vedem cum ne recompensăm, nu m-am gândit până acolo încă. Dumicat este un loc veggie friendly, pet friendly, cu un meniu gândit ca să fie shareubil, să poată fi împărțit între comeseni. Astfel toată lumea de la masă e împăcată. Vorba aceea, un blid cu mâncare îl împarți și cu dușmanul, mâncarea e cea care ne unește.

Am dorit să creez un alt meniu, difert față de Paninaro (n.r. fostul restaurant) pentru că toată lumea mă confunda cu Paninaro. Ba chiar la început, pentru că a trebuit ca în trei săptămâni să ne mutăm din fosta locație, am avut același meniu. Acum s-au așezat lucrurile și avem preparate noi. Jumătate de meniu e fără carne, dar eu nu concep să gătesc fără unt și lactate. E un meniu ardelenesc urban, cu influențe din copilăria maramureșeană, cu multe preparate comfort-food”, a declarat, pentru G4Food, Melinda.

Magazin

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite