Întrebarea care îi macină pe bărbați: care e lungimea corectă a pantalonilor. Adina Buzatu: „Nu s-a purtat niciodată gleznuța la vedere”

0
Publicat:

Alegerea lungimii potrivite a pantalonilor este esențială pentru un aspect elegant și confortabil, dar contează și locul în care mergi. Mai mult, spune Adina Buzatu, „gleznuța la vedere” nu a fost niciodată la modă.

Ținută bărbați. FOTO TRENDS by Adina Buzatu
Ținută bărbați. FOTO TRENDS by Adina Buzatu

Tivul pantalonului de costum ar trebui să atingă partea superioară a pantofului, astfel încât materialul să nu se adune inestetic în jurul gleznei. Aceasta este o regulă clasică, dar dacă preferi un stil mai modern, poți să-i tai fix înainte să atingă pantoful.

Pentru pantalonii sport sau mai casual, este recomandat să lași minimum doi centimetri deasupra pantofului. Poți să-i sufleci sau să-i lași în funcție de preferințe.

Întrebarea care este lungimea corectă a pantalonului o au în continuare, o primesc zilnic pe social media de la voi. Dragilor, la un costum clasic: acela este un pantalon pe care îl tăiem să atingă practic pantoful. Atinge, stă pe pantof și în față face o singură cută. Nu două, nu patru, nu nouă. Oricum nu te ajuta, pantalonul fiind slim, chiar dacă e mai lung, el va rămâne așa ca un acordeon jos și va arăta urât. Dacă este larg, se poartă și oversize, se poartă ceilalți, se poartă pantalonii cu gândul, atunci poți alege varianta mai lungă și poți reveni la moda clasică cu lungimea la jumătatea tocului pantofului. Îl probezi pe pantoful cu care vrei să îl porți și la jumătatea tocului pantofului”, spune Adina Buzatu, într-un short pe Facebook.

Unde este permisă „gleznuța la vedere”

Întrebarea, se mai poartă gleznuța la vedere? Domnilor, nu s-a purtat niciodată decât în ​​situația în care ești pe malul mării (1:06) și atunci nu glezna la vedere, ci pantalonul ușor mai scurt, este sensibil, este ușor mai scurt și se poartă cu pantofi din aceea cu șosetă invizibilă. Dar vorbim de malul mării, vorbim de malul piscinei, vorbim la iarbă verde într-un context casual sau chiar casual elegant, dar pe nisip. Atunci nu-i putea purta așa ceva. Niciodată la ogale, niciodată la birou nu porți pantalonul scurt”, mai spune Adina Buzatu.

Adina Buzatu este unul dintre cei mai cunoscuți stiliști români, specializată în vestimentația masculină și fondatorul conceptului TRENDS by Adina Buzatu.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite