Încă o provocare bizară, de vară, pe reţelele sociale: când vremea se încălzeşte, se poartă „sutienele” de peşte FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţelele sociale au devenit surse inepuizabile de trenduri bizare. Cel mai recent este „sutienul de peşte”, modă estivală care presupune ca tinerele să pozeze fără sutien, cu un peşte care le acoperă bustul.

Moda provocărilor lansate pe reţelele sociale nu conteneşte să ia forme dintre cele mai ciudate. După provocarea „găleţii cu gheaţă” (Ice Bucket Challenge), care a avut succes şi printre români, sau a fotografiilor în care sunt pozate diverse părţi ale corpului, a apărut şi o provocare estivală în rândul tinerelor pasionate de pescuit.

Femeile renunţă la sutien şi se lasă fotografiate cu un peşte în braţe, după care pozele sunt postate cu mândrie pe conturile personale de Instagram. 

Interesant este că domnişoarele aleg prada după care îşi ascund sânii şi în funcţie de mărimea bustului. Cele care au un bust mic preferă peştişorii, în timp ce femeile înzestrate cu sâni mari de mama natură se orientează spre capturi pe măsura cupei generoase.

Fotografiile sunt postate pe Instagram cu hashtag-ul #fishbra, informează publicaţia britanică „Daily Mirror”, iar pescăriţele sexy sunt mândre să arate lumii cât de pricepute sunt la prins prada în mreje, dar şi cât de arătoase sunt în slip.

Fetele adaugă fotografiilor şi comentarii ironice, în care observă că nu mai ai nevoie de lenjerie intimă scumpă, cum este cea de la „Victoria’s Secret”, când îţi faci treaba şi cu un peşte folosit pe post de sutien.

image

FOTO  Instagram 

image

FOTO Instagram 

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite