Idei de gustări pentru o seară de film cu familia

0
Publicat:

De cele mai multe ori petrecem foarte mult timp plecați de acasă cu munca, așa că seara parcă e mai relaxantă la o sesiune de filme și seriale de pe confortabila canapea, decât la cinema. Iată câteva idei interesante de gustări pentru o seară de film reușită cu familia sau cu prietenii.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Floricele de porumb

La fel ca și la cinema, de la seara de film nu trebuie să lipsească floricelele de porumb. Ai o mulțime de opțiuni pentru toate gusturile, de la floricele cu sare, dulci sau sărate, până la combinații cu multă ciocolată și miere. Găsești numeroase sortimente potrivite pentru toate gusturile. Întreabă-i și pe cei cu care vei vedea filme ce preferă, astfel încât fiecare să se simtă bine savurând floricelele de porumb preferate. 

Pizza

Cu pizza nu poți da greș niciodată la un film. Pentru orice film bun merge o pizza savuroasă care vă va potoli foamea dar vă va face și mai fericiți. 

Fructe proaspete sau confiate

Dacă vii după o perioadă în care ai consumat foarte multă mâncare și vrei să ai parte și de ceva mai lejer la seara de film, atunci poți alege să încerci fructe proaspete precum cireșele, căpșuni sau portocale. De asemenea, este recomandat și un bol de fructe confiate printre care se numără fisticul, arahidele sau nucile. 

Nachos

Este o gustare potrivită pentru o seară chill în care tot ce vrei este să stai pe canapea și să urmărești un film bun. Nu trebuie să pierzi timpul cu gătitul, este ușor de digerat și merge perfect cu orice băutură. În plus, se potrivesc de minune și cu sosrui sărate, iuți sau dulci. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite