Idei de cadouri pentru Crăciun de la vedete: modele de genţi şi ţinute pentru toate gusturile de la Sore, Dana Rogoz şi Carmen Negoiţă, la târgul Cloud No 9

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia de Crăciun a târgului Cloud No 9 va avea loc în acest week-end, la Crystal Palace Ballrooms, unde peste 70 de designeri români au pregătit creaţii cu suflet şi poveste, care să inspire în alegerea celor mai spectaculoase cadouri de sărbători.

Sore, Dana Rogoz şi Carmen Negoiţă vor aduce la ediţia de Crăciun a târgului Cloud No 9, desfăşurată în perioada 17-18 decembrie la Crystal Palace Ballrooms, produse noi şi modele de genţi şi ţinute pentru toate gusturile şi listele din scrisorile către Moş Crăciun.

„Vom aduce pentru vizitatorii Cloud No 9 cea mai iubită colecţie Hard Coeur, #partyhard. Toate produsele sunt realizate din lame (100% poliester) pentru a oferi fiecărei fete strălucirea vestimentară de care are nevoie. Croiurile flatante şi ţinuta lejeră fac din fiecare piesă una de rezistenţă din garderobă“, declară cu entuziasm Sore.

„Venim cu câteva produse noi pentru Sărbători, dar şi un model de geantă pentru femeia practică. Dar vor fi modele pentru toate gusturile, de calitate şi la preţuri accesibile. De la mini bags până la rucsace de diferite modele, clutch-uri supradimendionate“, subliniază Carmen Negoiţă.

„Este deja o tradiţie participarea Moon by Dana Rogoz la Cloud no 9, un târg care a crescut tot mai frumos de la o ediţie la alta. De data aceasta, Moşul va găsi la standul meu genţile cu feţe detaşabile (inclusiv Moon argintiu ediţie limitată) şi tricourile cu feţe detaşabile din bumbac organic. Iar lumânările cu răvaş cred că sunt un cadou care ar putea bucura pe oricine în această perioadă a anului“, spune Dana Rogoz.

Vizitatorii editiei de Crăciun a târgului Cloud No 9 vor pleca machiaţi şi coafaţi de stilişti ca pentru covorul roşu, pozaţi împreună cu cei dragi de unul dintre cei mai bine cotaţi fotografi din România, dar şi cu darurile de Moş Crăciun bifate.

image

„Va fi o ediţie de sărbătoare, ca o poveste frumoasă pentru toţi cei care ne vor trece pragul. Pentru fiecare dintre ei, Ovidiu Buta va vorbi despre cum să combine piesele din garderobă pentru un outfit perfect de sărbători, Ileana Badiu şi Ana Batu vor povesti cum se poate eficientiza timpul şi energia pentru cumpărăturile de Crăciun, Stephan Pelger va face o ghidare de «curăţenie generală» virtuală în garderoba fiecăruia, Carmen Brumă va da ponturi preţioase pentru ca silueta să poată traversa sărbătorile cu aceleaşi măsuri, iar Adina Halas va oferi indicii şi sfaturi practice pentru a redobândi magia sărbătorilor fără presiunea termenelor-limită. Fotograful Marius Bărăgan va realiza portrete de familie celor prezenţi, iar make-up artistul Sara Enache va avea grijă ca fiecare vizitator să plece de la târgul Cloud No 9 ca un star de cinema“, povesteşte Carmen Epuran, co-fondatoarea târgului Cloud No 9 care a ajuns deja la ediţia cu numărul 14.

La târgul Cloud no 9 vor fi peste 70 de designeri români printre care Otilia Flonta, Mihaela Glăvan, Alexandra Abraham, Ana Kaloni, Clara Rotescu, Csilla Tulogdy, Bianca Popp, Hanami, Iutta, snob., Bookletta, Lure Studio. Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe pagina de Facebook www.facebook.com/cloud9magazine.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite