Cele mai importante sfaturi ale figurilor marcante din industria modei: cum să impresionezi prin eleganţă şi stil la trecerea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roberto Cavalli, una din legendele vii ale modei, este de părere că „există o adevărată vulgaritate în modul în care se îmbracă femeile în zilele noastre“.  Pentru a exprima stil şi eleganţă, ia în calcul sfaturile oferite de Coco Chanel, Giorgio Armani sau Christian Dior.

Sărbătorile de Iarnă se apropie cu paşi repezi, iar doamnele încep să intre în febra cumpărăturilor. Le aşteaptă o perioadă plină de distracţie, cu vizite şi petreceri. Indiferent de vârstă, trebuie să fie mereu la înălţime. Deşi sezonul rece ar putea părea mai puţin ofertant în ceea ce priveşte outfitul, acestea se pot face remarcate prin stil şi eleganţă, păstrându-se protejate de frigul de afară.

Brightside.me a realizat lista celor mai importante sfaturi ale figurilor marcante din industria modei:

„Înainte de a ieşi din casă, uita-te în oglindă şi scoate-ţi un accesoriu.“ (Coco Chanel)

„Niciodată nu este prea mult atunci când vine vorba de alegerea pantofilor. Multe femei cred că aceştia sunt lipsiţi de importanţă, dar dovada reală a eleganţei unei femei stă în pantofii pe care îi poartă.“ (Christian Dior)

„Există o adevărată vulgaritate în modul în care se îmbracă femeile în zilele noastre. Ele arată prea mult şi se străduiesc prea tare. Nu înţeleg unde este linia între sexy şi vulgar.“ (Roberto Cavalli)

„Feriţi-vă de originalitate. La femei, originalitatea în ceea ce priveşte moda poate duce la carnaval.“ (Coco Chanel)

„Investeşte în pantofi de bună calitate, curele, genţi, cravate şi alte asemenea şi vei putea să reinventezi ţinutele tale din nou şi din nou. Ceasul tău este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le vei cumpăra; spune multe despre tine.“ (Giorgio Armani)

„Persoanele cu bun gust poartă bijuterii. Toţi ceilalţi trebuie să poarte aur.“ (Coco Chanel)

„O femeie adevărată nu este interesată să aibă mulţi bărbaţi la picioarele ei, ci unul la înălţimea ei.“ (Carolina Herrera)

„Nu fi în tendinţe. Nu fi victima modei, decide ce doreşti să exprimi prin modul în care te îmbraci şi cum trăieşti.“ (Gianni Versace)

„Parfumul este accesoriu nevăzut, dar care poate fi de neuitat. El vesteşte sosirea ta şi prelungeşte plecarea.“ (Coco Chanel)

„O femeie fără o pălărie nu este complet îmbrăcată.“ (Christian Dior)

„O pereche ieftină de pantofi este un mod prost de a face economii. Pantofii sunt baza garderobei tale.“ (Giorgio Armani)

„Pantofi transformă limbajul corpului şi atitudinea persoanei care îi poartă. Ei te ridică fizic şi emoţional.“ (Christian Louboutin)

„Moda nu este neapărat despre etichete. Nu este vorba despre branduri. Este vorba despre ceva ce vine din interiorul vostru.“ (Ralph Lauren)

Magazin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite