Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferarri, a strălucit la Veneția: a purtat un colier de un milion de euro FOTO

0
Publicat:

Romina Gingașu (31 de ani) a făcut senzație la Festivalul de Film de la Veneția, alături de soțul său, italianul Piero Ferrari (77 de ani), moștenitorul celebrului imperiu Ferrari, care valorează aproximativ 6,5 miliarde de euro. Cei doi au strălucit pe covorul roșu, atrăgând privirile tuturor participanților.

Romina Gingașu a făcut senzație pe covorul roșu FOTO Arhivă
Romina Gingașu a făcut senzație pe covorul roșu FOTO Arhivă

Cu o apariție demnă de o prințesă modernă, Romina Gingașu a purtat o rochie și pantofi în aceeași nuanță, care i-au accentuat grația și eleganța. Cu toate acestea, piesa centrală a ținutei sale a fost un colier deosebit, decorat cu diamante și rubine, ale cărui străluciri au fost reflectate în ochii admiratorilor de frumos.

Valoarea acestui colier impresionant este estimată la un milion de euro, aducând în prim-plan luxul și rafinamentul care definesc viața cuplului.

Romina Gingașu, afaceristă de succes

Romina Gingașu, devenită o personalitate tot mai cunoscută în înalta societate din București, și-a pus amprenta în lumea imobiliară cu investiții semnificative. Ea a alocat aproximativ 10 milioane de euro în proiecte rezidențiale, cu precădere în zonele Floreasca și nordul Capitalei, potrivit revistei Forbes.

Ultima sa achiziție reprezintă 20% din proiectul Sapphire Herăstrău, un ansamblu rezidențial de lux situat în zona Cartierului Francez, pentru care a plătit 2 milioane de euro. Această investiție include ultimele două etaje ale ansamblului, transformate într-un penthouse impresionant cu o suprafață de 420 de metri pătrați și o terasă spațioasă de 80 de metri pătrați.

Romina Gingașu are în plan și alte investiții majore, cum ar fi proiectul Bellemonde Residence, amplasat în apropierea Școlii Americane din Pipera. Strategia sa de afaceri se bazează pe achiziții cu scop investițional pe termen lung, fără urmărirea unor profituri rapide, din închiriere.

Romina Gingașu, absolventă a Academiei Tehnice Militare și specializată ulterior în marketing și vânzări, a pășit pe scena publică odată cu căsătoria sa cu fiul legendarului Enzo Ferrari, în 2021. El a fost căsătorit căsătorit anterior cu Floriana Nalin, iar căsnicia lor a durat timp de 50 de ani. Romina și-a întâlnit viitorul soț în 2016, în timp ce lucra la o companie specializată în vânzarea de avioane private de lux. Ulterior, ea a reușit să își construiască un traseu profesional impresionant.

Apariția ei la Festivalul de Film de la Veneția a confirmat, încă o dată, statutul său de femeie puternică, cu o influență notabilă în lumea modei și a afacerilor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite