FOTO VIDEO Calendarul Pirelli 2015, mai fierbinte ca niciodată la ediţia cu numărul 42

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Hadid FOTO Huffington Post/Pirelli
Gigi Hadid FOTO Huffington Post/Pirelli

Vestitul Calendar Pierlli a dezvăluit câteva dintre imaginile din ediţia cu numărul 42, care va fi trimis anul viitor unui număr restrains de abonaţi. Unele dintre cele mai frumoase femei din lume, printre care supermodelele Adriana Lima, Joan Smalls sau Natalia Vodianova apar în ipostaze extrem de sexy, tema noului calendar fiind latexul.

Fotograful Steven Meisel a realizat şedinţa foto pentru calendarul Pirelli 2015 în new York, pe parcursul a cinci zile. Joan Smalls, Sasha Luss, Adriana Lima, Natalia Vodianova şi nou intrata în rândurile fetelor Pirelli, modelul Gigi Hadid, au pozat în ipostaze sexy pentru cele 12 pagini ale calendarului. 

Ediţia 2015 marchează şi o premieră în istoria celui mai sexy calendar din lume, în persoana modelului Candice Huffine, prima femeie cu forme voluptoase care apare în paginile calendarului.

„Părerea mea este că acestea sunt modelele reprezentative pentru silueta zilelor noastre. Am încercat să redau stereotipurile pe care industria modei şi star sistemul ni le impun la acest moment. Nu am încercat să fac un calendar conceptual, ci mai degrabă să creez 12 postere în care femeile, în deplinătatea senzualităţii lor, să fie protagonistele“, a explicat Steven Meisel pentru Huffington Post.

pirelli

Joan Smalls FOTO Huffington Post/Pirelli

Meisel a avut libertate de creaţie deplină şi, prin urmare, a mărturisit că a încercat să limiteze pe cât posibil „utilizarea accesoriilor şi a hainelor în favoarea machiajului, jocului cromatic şi materialelor alese“.

pirelli

Anna Ewers FOTO Huffington Post/Pirelli

pirelli

Shasa Luss FOTO Huffington Post/Pirelli

pirelli

FOTO Huffington Post/Pirelli

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite