FOTO Tendinţe de toamnă înainte de şcoală: Crina Abrudan a defilat pe podium în rol de „mămică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala începe în mai puţin de două săptămâni aşa că părinţii au început deja să le caute celor mici haine, încălţăminte şi ghiozdane. Prin urmare, părinţi, bunici şi pitici au fost prezenţi aseară, 3 septembrie, la evenimentul Promenada Kids Fashion Show, în Bucureşti, unde au avut prilejul să descopere tendinţele vestimentare în moda dedicată copiilor.

Copiii au început să fie preocupaţi de ceea ce îmbracă de la vârste din ce în ce mai fragede, drept dovadă şi numărul mare de pitici care au luat parte, alături de părinţi sau bunici la Promenada Kids Fashion Show, eveniment desfăşurat în incinta mall-ului Promenada din Bucureşti. 

De pe podiumul de prezentare nu au lipsit vedete precum actriţa Maria Buză, prezentatoarea Antena 1 Crina Abrudan, designerul Maria Marinescu, actriţa Maria Buză, Dana Săvuică sau Victor Slav, care au defilat cot la cot cu micuţele modele. Combinaţiile moderne, potrivite fiecărei vârste, au fost asigurate pentru evenimentul de miercuri de divizia de stilism avansaţi DallesGo, coordonată de cunoscutul critic de modă Ovidiu Buta. 

image

Victor Slav s-a simţit în largul lui în mijlocul copiilor. FOTO Sever Gheorghe 

Colecţiile de toamnă de la branduri precum Primigi, Contessina, Vicomte  A,  Next,  US  Polo  ASSN,  Pink&Blue,  Babyna, C&A,  Hervis Sports, Intersport, Deluxe Cards, KidVentura, Penti, dar şi Humanic şi ECCO au conturat cele mai importante direcţii ale sezonului de toamnă în moda pentru copii. Nu în ultimul rând, multe din firmele amintite oferă în această perioadă reduceri şi de 50% pentru colecţiile noi.

Anul acesta, mamele pot miza pe mixul dintre rochiile elegante, tip prinţesă, şi cizme sau bocanci, atunci când aleg ţinutele fetiţelor, dar şi pe combinaţiile sport, cu hanorace şi colanţi, ansamblu ce poate fi completat de o perche de căşti audio supradimensionate, în culori vii. 

image

FOTO Sever Gheorghe 

De asemenea, pantofii sport sneakers pot fi purtaţi la fustiţele ample din tul, alături de tricourile cu aplicaţii, desene şi mesaje amuzante.

Şi ţinutele pentru băieţi sunt la fel de „cool“, fie ele elegante sau sport. Jeans-ul clasic, de culoare închisă, şi cămăşile albe cu imprimeuri discrete, potrivite şi la şcoală, sunt prezente anul acesta în zeci de variante. 

image

Dana Săvuică i-a dat indicaţii preţioase tânărului model. FOTO Sever Gheorghe 

În ceea ce priveşte zona sport, modelele masculine au promovat hanoracele şi tricourile, dar şi jeanşii cu croieli îndrăzneţe, la care au asorat jachete din piele şi bocanci.

image

Actriţa Maria Buză a defilat într-o ţinută sport (foto dreapta, plan secund). FOTO Sever Gheorghe 

Cum în modă detaliile fac diferenţa, ţinutele au fost accesorizate cu bijuterii, ochelari şi ceasuri, în timp ce din ghiozdane se iţea câte o tabletă sau un iPhone, dovada că pentru elevii din secolul 21 gadgeturile sunt deja obişnuinţă.

image

FOTO Sever Gheorghe 

În ceea ce priveşte ghiozdanele, au atras atenţia cele stil troller, pe care copiii le pot transporta mai uşor atunci când sunt doldoara de cărţi şi caiete, dar care sunt la fel de folositoare şi în călătorii.

Evenimentul a avut şi o miză caritabilă, aşa că cei prezenţi au putut să facă donaţii şi să afle informaţii despre programele sociale desfăşurate de Fundaţiile World Vision şi Metropoli, prin care copii din întreaga ţară se pot bucura de începutul noului an şcolar echipaţi cu tot ce au nevoie. De altfel, în cadrul prezentărilor o parte din vedete au fost însoţite de copii care au beneficiat de ajutor prin intermediul fundaţiilor amintite. 

image

Vedeta Pro TV Magda Palimariu FOTO Sever Gheorghe 

image

Cântăreaţa Alina Crişan şi-a găsit un cavaler pe măsură. FOTO Sever Gheorghe

image

Fosta bebeluşă Oana Ioniţă şi fiica ei, Isabel. FOTO Sever Gheorghe 

image

Designerul Maria Marinescu, zâmbitoare alături de un model îmbrăcat sport. FOTO Sever Gheorghe 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite