FOTO Noul val de supermodele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O gaşcă nouă de manechine petrecăreţe şi iubitoare de celebrităţi a invadat, zilele acestea, podiumurile. Cara Delevingne, spre exemplu, este noua Kate Moss!

Puştoaicele o admiră aşa cum era admirată, odată, Kate Moss. „Toţi îşi doresc să se simtă la fel de liberi ca ea“, spune şi Karl Lagerfeld, directorul de creaţie de la Chanel, despre modelul Cara Delevingne, de 21 de ani, cu mare succes printre fanii modei. Cu look-ul lor neglijent şi frumuseţea naturală de necontestat, aceste două zeiţe ale modei sunt atât de asemănătoare... Ambele au fost descoperite, pe când erau adolescente, de agenţia Storm Model, ambele sunt imaginea Burberry, se amestecă prin aceleaşi grupuri mondene londoneze şi ştiu să se distreze.

Dacă despre petrecerile decadente ale lui Kate Moss s-au scris atâtea - vă amintiţi când, la aniversarea de 30 de ani, totul s-a sfârşit într-o orgie? - nici Cara nu este prea cuminte. A fost fotografiată de atâtea ori ieşind împiedicată din cluburi sau sărutându-se cu femei, în special cu noua iubită, Michelle Rodriguez. Şi mai sunt, desigur, scandalurile legate de droguri. Ne-o amintim foarte bine pe Cocaine-Kate, cea din pozele în care apărea trăgând pe nas alături de fostul iubit, Pete Doherty. Cara se pare că-i urmează exemplul, căci modelul a fost zărit cu o pungă dubioasă, cu pudră albă, care i-a căzut în timp ce venea spre casă. Două britanice neliniştite, ce mai!

Vezi mai multe dintre noile modele de pe catwalk, pe www.okmagazine.ro

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite