FOTO Îngerii sexy au lansat noua colecţie Victoria’s Secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brandul american care şi-a câştigat norietatea datorită supermodelelor superbe şi pieselor de lenjerie extravagante lansează pe piaţă o nouă colecţie de lenjerie intimă, avându-le ca ambasadoare pe îngeraşii Candice Swanepoel, Adriana Lima şi Behati Prinsloo.

Cele trei manechine au fost protagonistele unui pictorial „fierbinte“ ce poartă semnătura gigantului VS. Lipsite de inhibiţii şi pline de senzualitate, Swanepoel (24 de ani), Lima (32 de ani) şi Prinsloo (24 de ani) şi-au unduit corpurile şi s-au lăsat fotografiate în budarul celui mai cunoscut brand de lenjerie.

Alături de top-modelul brazilian Adriana Lima, din echipa îngeraşilor care promovează ultimele piese vestimentare din garderoba intimă va face parte şi Behati Prinsloo, logodnica cântăreţului Adam Levine, dar şi mulatra Cris Urena.

Dantele, culori tari şi imprimeuri florale. Aşa s-ar putea descrie accesoriile care au fost puse în scenă de designerii brandului american recunoscut pentru show-urile fastuoase în valoare de milioane de dolari. Spectacole, de altfel, dur taxate de specialiştii britanici în modă, asemenea jurnalistului Hadley Freeman care, anul trecut, desfiinţa într-un editorial orice „reuşită“ marca Victoria’s Secret şi numea acest brand Playboy-ul producătorilor de chiloţi care vinde o viziune insultătoare şi retrogradă a feminităţii.

Candice Swanepoel

image

În ciuda remarcilor nefavorabile, retailerul şi-a continuat planul de marketing şi a venit cu un nou catalog de lenjerie pentru femei. Iar cei care participă la succesul acestei „false reţete a succesului“, aşa cum a fost înfierat brandul de către critici, nu sunt doar clienţii, ci şi îngeraşii, care, an de an, se luptă pentru un „bilet“ în marea finală. „Şi veteranele şi debutantele sunt nevoite să treacă printr-o pre-inspecţie. Probă care le sperie pe multe dintre ele“, a declarat Sophia Neophitou-Apostolou, directorul creativ al brandului, jurnaliştilor de la „Vogue“.

Behati Prinsloo

image

Emoţiile s-au încheiat pentru 2013, căci îngeraşii au fost deja desemnaţi. Supermodelele Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, Doutzen Kroes şi Behati Prinsloo sunt norocoasele alese să încânte privirile la 10 decembrie, în cadrul spectacolului elaborat pe care Victoria`s Secret îl pregăteşte an de an, show care va fi transmis de postul american de televiziune CBS.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite