FOTO Ce trebuie să faci pentru a participa la un eveniment Victoria's Secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Spectacolul de modă Victoria's Secret, în care defilează cele mai bine sculptate trupuri din lume şi în care urcă pe scenă cei mai valoroşi artişti ai momentului, este un eveniment de milioane de euro– la propriu.

Cornucopia Events, o companie de PR londoneză, a lansat zvonul că va vinde bilete pentru magistralul spectacol Victoria's Secret care va avea loc pe 2 decembrie la preţul de 12.508 euro, un bilet la petrecerea de după spectacol provocând doritorii să scoată din buzunare suma de 15.011 euro. Compania a garantat, chiar, că cei care îşi vor achiziţiona bilete vor avea ocazia să cunoască şi să interacţioneze cu modelele şi vedetele invitate la petrecere.

Evenimentul a avut loc de cele mai multe ori în New York de la prima sa ediţie, din 1995, urcând pe podium cele mai cunoscute modele de lenjerie intimă, cunoscute drept „Îngerii” Victoria's Secret. Se zvoneşte că anul acesta, modelelor precum Candice Swanepoel, Karlie Kloss şi Adriana Lima li se vor alătura şi modelele londoneze Cara Delevingne şi Jourdan Dunn, iar artiştii care vor întreţine atmosfera vor fi Justin Beiber, Rihanna şi Taylor Swift. 

Preţurile, deloc accesibile, au menirea de a ţine la distanţă „plebea”, a declarat o sursă, citată de „The Telegraph”. Potrivit publicaţiei britanice, spectacolul de anul trecut a costat aproximativ 10 milioane de euro. 

În ciuda declaraţiilor companiei Cornucopia Events, preşedintele şi directorul executiv al Victoria’s Secret, Sharen Jester Turney, a precizat pentru „Huffington Post” că brandul american de lenjerie intimă nu intenţionează să scoată la vânzare bilete la spectacolul anual pe care îl organizează. „Brandul Victoria’s Secret nu va vinde bilete pentru spectacolul la care se intră doar pe bază de invitaţie şi nu a autorizat nicio a treia partre care să vândă bilete în numele său. Singura cale de a primi un bilet este pe baza invitaţiei speciale sau prin donaţii către organizaţii non-profit propuse de noi”, a declarat Turney.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite