Femeia care a călătorit peste 3.000 de kilometri pentru o primă întâlnire. Ce surpriză a avut

0
Publicat:

Nicole Christine, în vârstă de 30 de ani, a parcurs peste 3.000 de kilometri din Charlotte, Carolina de Nord, SUA, până în Park City, Utah, SUA, pentru a se întâlni cu un bărbat pe care l-a cunoscut printr-o aplicație de întâlniri.

Cei doi s-au întâlnit în Park City FOTO Colaj SWNS
Cei doi s-au întâlnit în Park City FOTO Colaj SWNS

O inițiativă îndrăzneață, dar care a dat roade. După ce au început conversația, cei doi au decis să se întâlnească în mijlocul distanței dintre locurile lor de domiciliu, scrie The New York Post.

Totul, după numai o săptămână de vorbit în mediul online.

Nicole, care lucrează ca director de marketing, a povestit că întâlnirea a durat patru nopți, timp în care ea și partenerul său au mers la schi, la cină și la cumpărături.

Întâlnirea perfectă

Despre inițiativa de a face o călătorie atât de lungă pentru o întâlnire, Nicole a spus: „Călătoresc oricum, așa că sunt mereu fericită să mă urc într-un avion.”

În timpul șederii lor în Park City, cei doi au avut toate condițiile pentru a se bucura unul de compania celuilalt.

„Am avut niște rezervări grozave pentru cină. Eu lucram de la distanță în acel moment, așa că el schia în timp ce eu lucram”, a povestit ea.

Nicole s-a întors acasă, în Carolina de Nord, pe 4 februarie 2024. Femeia a subliniat că întâlnirea a fost atât de reușită încât nu au simțit nevoia să recurgă la un „plan B”.

„Amândoi aveam prieteni și în orașul în care aveam prima întâlnire și, dacă nu mergea bine, ne vedem cu ei”, spune tânăra.

Într-un final, ea a descris prima întâlnire ca fiind „perfectă” și deja o planifică pe următoarea. Totuși, distanța mare care îi separă reprezintă un impediment pentru amândoi.

„A trecut atât de repede, a fost ca și cum ai avea o viață normală, dar într-un oraș pitoresc. (...) Cu distanța lungă, nu există o opțiune de a ajunge acolo rapid. Vom continua să ne vedem, dar ne vom respecta și ne vom vedea când va fi momentul”, a conchis ea.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite