Designerul care a creat rochia pe care Carmen Iohannis a îmbrăcat-o la întâlnirea cu Jill Biden: „Toate ţinutele sunt returnate designerului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Iohannis cu Jill Biden si Klaus Iohannis FOTO Presidency

Designerul ieşean Andreea Tincu, care asigură vestimentaţia pentru Carmen Iohannis, susţine că toate ţinutele soţiei preşedintelui îi sunt returnate, apoi sunt fie vândute, fie utilizate la alte şedinte foto importante.

Andreea Tincu a scris pe Facebook, în urma unor comentarii referitoare la ţinuta folosită de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, că toate rochiile îi sunt returnate.

„Deoarece în ultimele 24 de ore am citit scenarii despre cât costă ţinutele Primei Doamne, aş vrea să vă reamintesc că absolut toate ţinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute prin site-ul meu sau păstrate, deoarece le folosim şi la alte şedinţe foto importante. Un exemplu concludent este una dintre rochiile mele preferate, care a fost purtată de către Prima Doamnă Carmen Iohannis în anul 2019 la Încoronarea Împăratului Naruhito, dar şi anul acesta, de către Solista Diana Bucur (de la Opera Iaşi – n.r.), când am realizat împreună campania eşarfei «Oda Bucuriei». Clientele fidele Andrea Tincu cunosc bine acest aspect, multe ţinute fiind achiziţionate şi direct din showroom-ul nostru de persoane care au aceleaşi dimensiuni”, a precizat designerul Andreea Tincu.

Totodată, Andreea Tincu a adăugat că anumite ţinute din prezentările sale de modă sunt purtate de diverse persoane publice, inclusiv de soţia preşedintelui, şi că acest lucru este „absolut normal în domeniul modei, atât pe plan naţional, cât şi internaţional”.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite