Cum sunt mascate clipurile care satisfac fetișuri sexuale, pe TikTok

0
Publicat:

Videoclipurile cu fetișuri sexuale sunt mascate prin filmulețe virale de tipul trucurilor utile postate pe social media. TikTok are una dintre cele mai largi plaje de conținut, iar videoclipurile cu picioare goale ale fetelor care se scufundă în silicon sau femei care își ung mâncare pe degetele de la picioare, aparent pentru a combate pielea uscată pot fi văzute des pe platformă.

Videoclip de pe TikTok / Foto Captură Video TikTok via BBC
Videoclip de pe TikTok / Foto Captură Video TikTok via BBC

Adesea, aceste videoclipuri sunt prezentate ca fiind „trucuri”, dar se dovedesc aproape întotdeauna nerealiste și inutile.

Regulile de pe TikTok interzic „conținutul care prezintă un fetiș sexual". Compania spune că a revizuit clipurile la care fac referire jurnaliștii BBC și că acestea nu încalcă regulile lor.

Unul dintre cele mai mari conturi pentru acest tip de conținut are 11 milioane de urmăritori, iar videoclipurile sale au primit un total de 163,8 milioane de like-uri.

 Alix Fox, scriitoare, prezentatoare și expertă în sex, a urmărit pentru jurnaliștii BBC o serie de astfel de videoclipuri. Multe dintre ele se concentrează pe picioarele fetelor — un fetiș sexual cunoscut pe internet—, dar altele sunt mai obscure.

Spre exemplu, unul dintre videoclipuri sugerează că, dacă blugii nu te încap, poți intra la duș cu ei, pentru ca aceștia să se ude și să fie mai ușor de tras în sus.

Experta a remarcat că aceste videoclipuri au în prim-plan teme precum: exagerarea, concentrarea pe anumite părți ale corpului, folosirea mâncării și a mizeriei, anticiparea și umilirea, iar toate acestea, spune ea, sunt legate de tipuri de fetișuri.

Ea a subliniat că cei care postează sunt conștienți de publicul pe care îl pot atrage. 

„Dacă citiți comentariile de sub videoclipuri, o mulțime de spectatori par convinși că urmăresc conținut fetișist”,  a spus experta.

În cele din urmă, Alix Fox consideră că este îngrijorător faptul că cei mici „pot vedea comentarii și discuții despre tipuri de erotism" și ar putea fi conduși chiar către site-uri porno.

„Tinerii sunt expuși la lucruri confuze și sexualizate pe internet, în mod deliberat sau nu", spune ea.

Conținutul a devenit atât de popular, încât site-ul pentru adulți PornHub are acum o secțiune numită după una dintre aceste pagini majore de „crafting".

Dar, spune Alix, este „extrem de dificil de dovedit" că aceste videoclipuri sunt destinate să răspundă unor fetișuri.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite