Cum arată sutienul Victoria’s Secret de un milion de dolari, realizat în 930 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul brand de lenjerie intimă Victoria’s Secret a prezentat varianta de anul acesta a sutienului numit „Dream Angels Fantasy Bra“, în valoare de un million de dolari. Lenjeria intimă va fi prezentată pe podiumul Vistoria’s Secret Fashion Show de „îngeraşul“ Elsa Hosk (29 de ani).

Victoria’s Secret a prezentat varianta din 2018 a preţiosului sutien cu preţul de un million de dolari.

Sutienul realizat din cristale Swarowski va fi purtat de modelul suedez Elsa Hosk, în cadrul prezentării de modă anuale Victoria’s Secret Fashion Show 2018, a anunţat compania de lenjerie intimă, potrivit Fox News.

Sutienul, care are ataşat un lanţ de corp, este compus din peste 2,100 de diamante Swarovski şi topaze, iar realizarea sutienului a durat peste 930 de ore, fiecare diamant fiind aplicat manual.

Imagine indisponibilă

Sutienul „Victoria's Secret“, format din 2,100 de diamante FOTO Guliver/Getty Images

   

View this post on Instagram Hands down best bday present EVER IN LIFE !!!!!! The 2018 fantasy bra 😭😍🙈🌟❤️ This is for everyone that believes in hard work and goes after their wildest dreams !!!! ⭐️ thanks for making mine come true @victoriassecret #edrazek @monica.mitro ❣️❣️❣️❣️can’t wait to wear the million dollar bra down the runway in the #vsfashionshow in a couple of days! A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on Nov 5, 2018 at 12:09pm PST

Hosk, top-model originar din Stockholm, Suedia, a declarat referitor la momentul când a îmbrăcat sutienul pentru prima dată pentru o şedinţă foto: „Trupul îmi tremura. Asta nu pentru că aveam emoţii, ci pentru că eram entuziasmată. A fost o senzaţie cool pe care nu am mai simţit-o niciodată şi un moment pe care nu îl voi uita“.

Ea a descris lenjeria ca fiind „foarte simplă, modernă şi sclipitoare“. „Dacă aş fi proiectat-o eu însămi, ar fi arătat exact aşa. Când am pus-o pe mine am avut impresia că cineva a făcut o vrajă şi s-a potrivit perfect pe corpul meu“, a mai mărturisit modelul.

   

        View this post on Instagram                   💎💎💎💎💎💎 A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on Nov 5, 2018 at 5:02pm PST

În timp ce costul sutienului este cu siguranţă mai mare decât preţul unui sutien tradiţional Victoria’s Secret, magazinul a spus că o versiune a sutienului, fără diamante pe el, va fi disponibilă pentru vânzare începând cu 29 noiembrie la preţul de 250 de dolari.

Victoria’s Secret Fashion Show va avea loc pe 2 decembrie în New York City.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite