Cum arată chipul feminin ideal: portretul-robot realizat în funcţie de ce-şi doresc femeile FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO independent.co.uk
FOTO independent.co.uk

Există un aspect fizic ideal la care aspiră reprezentantele sexului frumos? Şi dacă există, atunci cum arată? Acestea sunt întrebările care au dus la realizarea unui portret-robot al chipului feminin apropiat de perfecţiune.

Chirurgul estetician Julian De Silva, din Londra, a realizat un portret-robot al chipului feminin apropiat de idealul la care visează femei dispuse să apeleze la intervenţii chirurgicale când nu sunt mulţumite de ceea ce văd în oglindă.

Acesta a analizat cererile pe care le-a primit în 10 ani de activitate de la peste 1.000 de paciente, dorinţe care adesea au fost inspirate de felul în care arată celebrităţi, în special actriţe şi cântăreţe.

Pentru compunerea portretului-robot au fost combinate trăsături precum nasul Ducesei de Cambridge, pomeţii Angelinei Jolie, fruntea cântăreţei Miley Cyrus, buzele actriţei Penelope Cruz ori bărbia Selinei Gomez, alături de alte trăsături extrem de populare care au fost folosite.

De Silva a precizat pentru publicaţia The Independent că forma nasului folosită la realizarea portretului robot, cum este cel al Ducesei de Cambridge, este atât de populară datorită proporţiilor matematice aproape perfecte. 

fata ideala independent.co.uk

FOTO independent.co.uk

Chirurgul a precizat că s-au făcut cercetări recente, în SUA, în urma cărora a rezultat că nasurile care au la vârf unghiul de rotaţie între 104 şi 108 grade sunt cele mai plăcute din punct de vedere estetic. Cel al Ducesei de Cambridge are un unghi de rotaţie de 106 grade (foto jos), ceea ce înseamnă că face parte din categoria nasurilor apropiate de ideal.

independent.co.uk

Actriţa Jessica Biel, Ducesa de Cambridge, actriţele Kate Beckinsale şi Scarlett Johansson au forma nasului apropiată de ideal. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite